Vreau sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor mei. Casa are parter, etaj 1 si etaj 2. Sediul as vrea sa-l fac la etajul 2, insa in stadiul actual nu este posibil deoarece peretii sunt la stadiul de caramida, deci ar fi necesara o investitie. Fondurile primite prin Start Up Nation acopera aceasta investitie de renovare a spatiului luat in chirie, daca imobilul a fost construit ca si locuinta?
as vrea sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor mei. Unul dintre codurile CAEN este 4321 - Lucrari de instalatii electrice. Tatal meu este Inginer la Electrica, se poate ca eu, in calitate de ruda de gradul unu, sa deschid o firma cu acest obiect de activitate, in locuita lui?
eu si iubitul meu vrem sa ne infiintam o firma de montaj sisteme de supraveghere, montaj sisteme de control access, montaj sisteme de alarma, atat executie cat si proiectare. Ambii am terminat facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, deci suntem ingineri. Am inteles ca pentru a functiona legal este nevoie de cursuri ARTS si ulterior, autorizatie IGPR de la Politie. Avand in vedere ca ne-am gandit ca pentru inceput eu sa fiu administratorul firmei si iubitul meu sa fie angajat, nelamurirea noastra este care dintre noi ar trebui sa faca cursurile respective? Eu ca administrator, sau el ca angajat? Mentionez ca el va fi cel care va executa fizic lucrarile. Daca avem studii superioare in domeniu mai este necesar si cursul de Tehnician sisteme de securitate, sau e suficient doar cel de Inginer sisteme de securitate?
In caz ca e nevoie ca si administratorul sa aiba curs m-am gandit sa-l fac eu pe cel de proiectant si iubitul meu pe cel de inginer. Credeti ca ar fi bine asa? Astept lamuriri. Multumesc!