avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, as vrea sa deschid o firma cu sediul in ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, as vrea sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor ...

Buna ziua,

as vrea sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor mei. Unul dintre codurile CAEN este 4321 - Lucrari de instalatii electrice. Tatal meu este Inginer la Electrica, se poate ca eu, in calitate de ruda de gradul unu, sa deschid o firma cu acest obiect de activitate, in locuita lui?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:15, 23 Septembrie 2020
Buna ziua

Pentru deschiderea unui SRL, nu aveti nevoie de nicio calificare, aceasta fiind ceruta doar la infiintarea de PFA sau II.
Specializarea tatalui dvs, oricum nu va ajuta cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra pentru firma mea fara sa fiu angajat? elwalentin elwalentin Tocmai am infintat un SRL, unul din codurile CAEN autorizate este 4321 - lucrari de instalatii electrice. Sunt asociat, nu sunt administrator, detin un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pfa electrician Andr123478 Andr123478 Buna ziua, as dori sa imi deschid un pfa pentru prestarea serviciului de electrician, este nevoie pentru aceasta doar de autorizatia ANRE sau mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa - pot alege mai multe caen? lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)