Va multumesc !
Daca ma angajez la o firma pe un post cu studii superioare cu 27 ore pe lună se consideră vechime ? Se poate lua apoi in considerare pentru a candida la un post la buget de exemplu?Multumesc frumos !
Buna seara ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.In acest moment sunt in concediu de crestere copil.As dori sa va întreb daca exista posibilitatea sa am inca un venit pe langa aceasta indemnizatie, sa am un loc de munca de o ora pe un post de munca cu studii superioare pentru a avea vechime.Se poate face vechime cu studii superioare cu loc de munca in aceasta situație, o ora pe zi ? Va multumesc !
Buna ziua! Am terminat facultatea anul trecut si m-am inscris pe somaj. M-am angajat si trebuia sa stau la societate din cate am inteles eu un an de zile pt ca am primit la angajare o prima de angajare.Acuma societatea trebuie sa ne puna pe somaj.Eu sunt angajata cu carte de munca de un an si 2 luni.Oare m-ai pot beneficia de somaj?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Prietenul meu a luat vina asupra lui la un accident petrecut in Franta de un prieten de-al lui care a condus fara permis si a dat intr-un scuter.Era la semafor si i s-a facut verde si cel de pe scuter i s-a bagat in fata.Persoana de pe scuter si-a rupt o mana si un picior.Ce i se intampla prietenului meu in cel mai rau caz?Daca se afla ca a marturisit fals el fiind nevinovat?Ce ii poate face prietenului meu politia de acolo tinand cont ca a lasat o persoana sa conduca fara permis?Multumesc mult!