Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Bună ziua cine ma poate ajuta și pe mine ,fratele meu este angajat cu forme legale de 3 luni la o firma de transport acesta find șofer de tir ,acum doua zile când era în pauza de 45 de ore în Anglia a căzut și a suferit o leziune la cap find internat și operat de urgenta acesta find în coma ce drepturi are fratele meu din punct de vedere legal și unde ne putem adresa sa nu plătească cheltuieli cu spitalizarea sau care sunt procedurile
Oare care ar fi fost conjunctura că tatăl Dvs a acceptat așa ceva. Daca nu se simțea cu musca pe căciulă, nu era obligat să facă această recunoaștere.Daca Dvs sunteți din altă relație (poate tot concubinaj) tot ați copilărit cu acest frate "intrus" daca e cuvântul potrivit. Și probabil v-ați și înțeles. Acum că nu mai țineți legătura apar semne de întrebări??.Măcar e bine că aveți, darsolitia nu e simpla.
Stimata @Un om printre oameni , daca situatia este asa cum spuneti , de ce va pasa ce spune mama ? lasati-o sa spuna … Conteaza ? Ma mir ca o bagati in seama , cata vreme ea n-a avut fata de dvs. sentimente materne si nu si-a indeplinit datoria de parinte . Pacat ca tatal dvs. nu a luat din timp masuri sa nu apara pe numele lui copilul altuia , si sa mai si plateasca , mai ales ca avea de crescut singur propriul lui copil …
Mie imi pare ca nu e vb de tagada de paternitate, parintii nefiind casatoriti.
Gramatica aceasta mare necunoscuta ;)) tatăl dv. daca are discernământ poate introduce in instanță o acțiune in tăgadă paternitatii. Tatăl dv nu dv. Contactați un avocat care va va explica procedura. Oricum analiza ADN va fi obligatorie in susținerea acțiunii pentru a dovedi ca tatăl dv nu este si tatăl lui.
buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !