avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Activitate Un om printre oamenii

Activitate Un om printre oamenii

UN SFAT VA ROG ?

Un om printre oamenii a scris:

Bună ziua cine ma poate ajuta și pe mine ,fratele meu este angajat cu forme legale de 3 luni la o firma de transport acesta find șofer de tir ,acum doua zile când era în pauza de 45 de ore în Anglia a căzut și a suferit o leziune la cap find internat și operat de urgenta acesta find în coma ce drepturi are fratele meu din punct de vedere legal și unde ne putem adresa sa nu plătească cheltuieli cu spitalizarea sau care sunt procedurile

Nu prea înțeleg răspunsul dv, și mi se pare cam răutăcios, acest intrus este fratele meu pe care l-am cunoscut la vasta de 13 anii pentru ca eu aveam în an și 8 luni când a plecat mama cu fratele meu și de la vasta de 12 eu am aflat ca am un frate și o mama pentru ca eu nu am știut eu îmi iubesc fratele indiferent cum lar chema pentru ca suntem făcuți de aceasi mama ...și nu nu sunt o egoista eu am întrebat lucrurile asta doar pentru a cunoaște și eu legea ...este ceva greșit? Mulțumesc

Szekely Barna a scris:

Oare care ar fi fost conjunctura că tatăl Dvs a acceptat așa ceva. Daca nu se simțea cu musca pe căciulă, nu era obligat să facă această recunoaștere.Daca Dvs sunteți din altă relație (poate tot concubinaj) tot ați copilărit cu acest frate "intrus" daca e cuvântul potrivit. Și probabil v-ați și înțeles. Acum că nu mai țineți legătura apar semne de întrebări??.Măcar e bine că aveți, darsolitia nu e simpla.

Va mulțumesc din suflet pentru acest răspuns unele vorbe sunt greu de suportat mai ales de la o mama care nu ia pasat niciodată de mine zi frumoasă

CHKa a scris:

Stimata @Un om printre oameni , daca situatia este asa cum spuneti , de ce va pasa ce spune mama ? lasati-o sa spuna … Conteaza ? Ma mir ca o bagati in seama , cata vreme ea n-a avut fata de dvs. sentimente materne si nu si-a indeplinit datoria de parinte . Pacat ca tatal dvs. nu a luat din timp masuri sa nu apara pe numele lui copilul altuia , si sa mai si plateasca , mai ales ca avea de crescut singur propriul lui copil …

Eu nu ma pricep la legi de acea am apelat aici ,părinți mei nu au fost căsătoriți niciodată și tatăl meu când sa cunoscut cu mama ea era însărcinată în 6 luni când sa născut fratele el la recunoscut ca find fiul lui și timp de 15 anii a plătit pensie de întreținere după despărțirea iei sau judecat mulți ani ,mama a cerut dreptul la pensie pentru frate

gi-jane2 a scris:

Mie imi pare ca nu e vb de tagada de paternitate, parintii nefiind casatoriti.

Da tatăl are discernământ, îmi cer scuze unde am greșit în descrierea mea dar mama mea când sau judecat pentru ca noii sa fim împărțiți a declarat în fața instantei de judecata ca fratele meu nu este copilul tatălui meu ....mulțumesc

eclair a scris:

Gramatica aceasta mare necunoscuta ;)) tatăl dv. daca are discernământ poate introduce in instanță o acțiune in tăgadă paternitatii. Tatăl dv nu dv. Contactați un avocat care va va explica procedura. Oricum analiza ADN va fi obligatorie in susținerea acțiunii pentru a dovedi ca tatăl dv nu este si tatăl lui.

Nu este vorba de moștenire deoarece tatăl meu nu are nimic eu ce am am construit alături de soțul meu ce întreb eu este cum poate tatăl meu să-și repare greșeală pentru care a plătit pensie de întreține 15 anii ,și eu am rămas în grija tatălui meu și pe mama mea nu a interesato niciodată de mine ma părăsit când aveam 2 ani și acum mama îmi spune de ce tatăl meu nu a muncit săi lase și copilului cei poarta numele ceva ,menționez tatăl meu este bolnav și eu am grije de el
În anul 1980 tatăl meu a trăit în concubinaj cu mama mea aceasta fin gravida cu un alt bărbat, după care a născut un băiat pe care tatăl meu la trecut pe numele lui deși nu era copilul lui ,ce pot face acum eu sai pot retrage acestui copil numele de familie și toate drepturile mulțumesc
Bună ziua cine ma poate ajuta și pe mine ,fratele meu este angajat cu forme legale de 3 luni la o firma de transport acesta find șofer de tir ,acum doua zile când era în pauza de 45 de ore în Anglia a căzut și a suferit o leziune la cap find internat și operat de urgenta acesta find în coma ce drepturi are fratele meu din punct de vedere legal și unde ne putem adresa sa nu plătească cheltuieli cu spitalizarea sau care sunt procedurile
Tati politistu nu este o sperietoare sau nu ar trebui sa fie ... greșeli facem toții emotii unii au mai multe alți mai puține, îmi pare rău că unii gândesc în mod egoist .....
Valorii? As vrea sa revină la valorile de dinainte dar acestea nu au existat niciodată, am o poveste mai aparte ,sau asemănătoare cu a multor femei , as vrea ca soțul sa fie soț și tată pentru copii dar el este doar atunci când toții ii se supun ,este ca pe vremuri femeia trebuie sa suporte și sa stea la cratiță, eu stau la țară unde am o gospodărie frumoasă pentru care am muncit zi de zi dar tot nu este suficient pentru soțul meu care ma jignește, amenință constant acum.sper sa reușesc sa ma angajez și sa devin independenta financiar pentru a începe procedurile de divorț și partaj pentru ca nu mai pot suporta mam îmbolnăvit

61dan a scris:

buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !