Din nou vă mulțumesc. Răspunsul e foarte clar.
Dacă nu ne putem coaliza toți cei 107, care nici nu ne cunoaștem, suntem buni de plată. Iar a da în judecată pentru diferența dintre impărțirea egală și cea proporțională cu cota indiviză... aproape că nu mai contează în această situație.
Probabil că în cursul lui 2024 s-a rejudecat și a rămas aceeași sentință, apoi asociația a făcu recurs - deduc din informațiile publice că altele nu am.
Ultima ședință: 3 iunie 2025 și sentința 6 iunie 2025 după ce asociația a făcut recurs și recursul a fost judecat ca inadmisibil. Nu cunosc detalii despre pagubele din apartament pentru care are pretenții de la noi. Pagube au avut și alții, dar nu s-au gândit să pună vecinii la plată. Deși nu cred că s-a îndreptat împotriva vecinilor, ci a persoanelor care reprezintă asociația.
Despre cum s-a ajuns la varianta injustă a împărțirii sumei pe locatari... e ceva ce nu mi se pare în regulă.
Totuși, mai întreb: dacă eu nu plătesc această sumă care mi se pare absolut injustă ce se poate întâmpla? Cum mă poate obliga?
Omul nu își primește pretențiile în totalitate sau poate deloc.
Un vecin de bloc a dat în judecată Asociația de proprietari pt. a solicita despăgubiri pt . daune cauzate de furtună, care a smuls acoperisul blocului, în 2021. Motivul invocat: că în decurs de 3 săptămâni nu s-a făcut nimic pt. rezolvarea problemei (nu aveam fond de rulment, nu aveam cont, s-a schimbat administratorul). Acoperișul s-a reparat apoi imediat, am plătit toți locatarii. Decizia definitivă a instantei obligă Asociatia la plata unei sume.
E posibil ca această sumă să ne fie imputată nouă, celorlalți locatari? La avizier a apărut un comunicat - proces verbal - că, urmare a sedintei extraordinare, de care eu nu știam, la care au fost prezenți 11 locatari din cei 107 S-A DECIS împărțirea sumei în mod egal pe fiecare apartament.
E drept și legal așa ceva?
Bună seara.
E normal să fii sechestrat în magazin pentru că ai înregistrat o angajată care îți cere ABUZIV să ieși din magazin? La bază o discuție contradictorie pe tema unei poze banale făcute în magazin cu cea mai bună intenție pentru postare pe Google map la pagina magazinului. Agentul de pază făcea tot felul de glume și insinuări la adresa mea, cu tot publicul din jur, iar când am vrut să citesc numele de pe ecuson și-a întors ecusonul. Plus: angajata înregistrată a șters TOT FOLDERUL – sute de poze și înregistrări video din telefon – pentru că spunea că nu are încredere și atunci am avut eu încredere în ea și i-am dat telefonul să șteargă ea? Altfel nu mă lăsau să ies din magazin.
Fișierele șterse au fost recuperate, din fericire, contra cost, desigur
Ce pot să fac acum? Cum se poate reacționa la aceste purtări abuzive?
Mulțumesc!