avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... purtare abuziva la magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

purtare abuziva la magazin

Bună seara.
E normal să fii sechestrat în magazin pentru că ai înregistrat o angajată care îți cere ABUZIV să ieși din magazin? La bază o discuție contradictorie pe tema unei poze banale făcute în magazin cu cea mai bună intenție pentru postare pe Google map la pagina magazinului. Agentul de pază făcea tot felul de glume și insinuări la adresa mea, cu tot publicul din jur, iar când am vrut să citesc numele de pe ecuson și-a întors ecusonul. Plus: angajata înregistrată a șters TOT FOLDERUL – sute de poze și înregistrări video din telefon – pentru că spunea că nu are încredere și atunci am avut eu încredere în ea și i-am dat telefonul să șteargă ea? Altfel nu mă lăsau să ies din magazin.
Fișierele șterse au fost recuperate, din fericire, contra cost, desigur
Ce pot să fac acum? Cum se poate reacționa la aceste purtări abuzive?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
elema, utilizator
Cel mai recent răspuns: elema , utilizator 21:03, 16 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere date personale din baza de date a unui magazin online Cromm Cromm Acum 3 zile am comandat o componenta de pc de la un magazin online. La telefon mi s-a cerut CNP sau serie si numar CI/BI; nu e prima oara cand refuz sa dau CNP ... (vezi toată discuția)
Situatie ridicola creata intre mine, agentul unei firme de paza, un patron de magazin si politie r0nni3 r0nni3 Buna, sper sa ma poata sfatui cineva cum sa procedez mai departe intr-o situatie creata din nimic, dar nu neaparat ridicola, data fiind starea de fapt a ... (vezi toată discuția)
Abuz agent paza - control corporal la supermarket mares4000 mares4000 Buna ziua,vreau sa va intreb ce atributii au agentii de paza din supermarket?Am fost oprita la iesire de un agent de paza,si pe un ton autoritar ghidata catre ... (vezi toată discuția)