avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Activitate Cristiana CG

Activitate Cristiana CG

Conform legislatiei actuale, o persoana fizica poate imprumuta o societate, daca nu este asociat ?
Cand se considera inchisa o societate cooperativa, infintata in baza Legii nr. 1/2005 ? Concret, dupa depunerea la ORC a Hotararii de dizolvare si publicarea acesteia in MO, până la finalizarea lichidarii de catre lichidator, societatea cooperativa mai are vreo obligatie, in sensul depunerii Declaratiei privind beneficialii reali, etc.
Sediul societatii la domiciliu
Vreau sa stiu cum se plateste impozitul pe cladire daca ai sediul societatii in apartament si ai activitate economica si daca ai sediul in apartament dar desfasori numai activitati de birou.
Contracte de munca pe perioada determinata.
Se pot incheia mai multe contracte de munca pe perioada determinata, in baza art. 83 h din Codul muncii, având in vedere ca activitatile sunt in cadrul proiectelor europene si fiecare proiect are elemente diferite (denumire, perioada, salariu, functie, atributii) ceea ce nu permite atribuirea unor ore si sarcini in cadrul aceluiasi contract.
Discuție Angajari ONG
Angajari ONG
Răspuns la discuția Constituire fonduri ONG
Asociatia are 4-5 membri cotizanti, dar are 10 - 15 angajati (spre exemplu, proiecte europene) Ma gandeam la o forma organizată in care sa doneze sau sa contribuie dar sa aiba si control asupra folosirii fondurilor respective )
Care este modalitatea prin care un ONG poate constitui un fond la care sa contribuie angajatii si alte persoane, necesar pentru intretinere in sensul de ai folosi la cheltuieli pt dotare dar si cu utilitatile si alte taxe.
Buna ziua, ma intereseaza daca pot infinta o societate comerciala cu activitate 3299 Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a in care eu si asociatul meu sa producem si sa vindem produsele fara sa fim angajati. Mentionez ca facem asta in timpul liber si la scara mica.