avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela Angela Seffer

Activitate Mirela Angela Seffer

doresc a va intreba daca mai faceti fata noilor modificari in domeniul contabilitati?
Guvernul a decis reducerea numarului de acte solicitate la depunerea proiectelor care vizeaza accesarea de fonduri europene pentru IMM-uri, de la 29 la sase, a anuntat joi premierul Emil Boc.

Forma a demersului diplomatic in care este prezentata situatia relatiilor dintre state, solutii juridice relative la rezolvarea diferendelor existente intre acestea.
Moment (etapa) al judecatii in prima instanta,
Retea formata din sute de milioane de calculatoare, conectate intre ele, pe principiul "oricine cu oricine", pe care se gasesc cateva zeci de mii de servere care asteapta, gata sa deserveasca cereri de la oricare din milioanele de calculatoare client.
Operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci
"Am simplificat printr-un memorandum adoptat in Guvern, de la 29 la sase acte cerute, tocmai pentru a usura depunerea proiectelor pentru IMM-uri. Acum vrem sa le extindem la toate programele operationale sectoriale" a declarat Boc in cadrul unei dezbateri pe tema industriei auto.

Premierul a spus ca reprezentantii Executivului au decis totodata, in cadrul sedintei pe tema fondurilor structurale care a avut loc la inceputul acestei saptamani, ca documentele care pot fi accesate de autoritati sa nu mai fie solicitate persoanelor care depun proiecte. "Ma refer aici la acele documente care pot fi accesate de stat, cum ar fi bilantul contabil, care se afla pe pagina de internet a ANAF", a explicat Boc.

"Am decis sa studiem posibilitatea ca la inceput sa dai o declaratie pe propria raspundere ca vei depune aceste documente, iar daca esti declarat eligibil, sa fie depuse in termenul stabilit, tocmai pentru a incuraja si a usura mecanismul de depunere si evaluare a documentelor", a spus premierul.

Seful Executivului a spus ca persoanele care lucreaza cu fonduri europene vor primi in continuarea sporul de 75%, dar ca acest spor va fi acordat numai celor care "lucreaza cu adevarat cu fonduri europene".
O victoririe si reusita mult asteptata de toti!
Discuție Mãsura 322
Măsura 322 "Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale" Axa III – „Calitatea vieţii în zonele rurale şi diversificarea economiei rurale”
Obiective:
a. Îmbunatatirea infrastructurii fizice de baza în spatiul rural;
b. Îmbunatatirea accesului la serviciile publice de baza pentru populatia rurala;
c. Cresterea numarului de sate renovate;
d. Cresterea numarului de obiective de patrimoniu din spatiul rural sprijinite.

Prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se acorda fonduri europene pentru: introducerea de tehnologii si procedee noi, diversificarea productiei si ajustarea profilului si calitatii productiei la cerintele pietei, inclusiv a celei ecologice.