avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Guvernul a redus la sase numarul actelor cerute la ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Guvernul a redus la sase numarul actelor cerute la depunerea proiectelor finantate din bani UE

Guvernul a decis reducerea numarului de acte solicitate la depunerea proiectelor care vizeaza accesarea de fonduri europene pentru IMM-uri, de la 29 la sase, a anuntat joi premierul Emil Boc.

Forma a demersului diplomatic in care este prezentata situatia relatiilor dintre state, solutii juridice relative la rezolvarea diferendelor existente intre acestea.
Moment (etapa) al judecatii in prima instanta,
Retea formata din sute de milioane de calculatoare, conectate intre ele, pe principiul "oricine cu oricine", pe care se gasesc cateva zeci de mii de servere care asteapta, gata sa deserveasca cereri de la oricare din milioanele de calculatoare client.
Operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci
"Am simplificat printr-un memorandum adoptat in Guvern, de la 29 la sase acte cerute, tocmai pentru a usura depunerea proiectelor pentru IMM-uri. Acum vrem sa le extindem la toate programele operationale sectoriale" a declarat Boc in cadrul unei dezbateri pe tema industriei auto.

Premierul a spus ca reprezentantii Executivului au decis totodata, in cadrul sedintei pe tema fondurilor structurale care a avut loc la inceputul acestei saptamani, ca documentele care pot fi accesate de autoritati sa nu mai fie solicitate persoanelor care depun proiecte. "Ma refer aici la acele documente care pot fi accesate de stat, cum ar fi bilantul contabil, care se afla pe pagina de internet a ANAF", a explicat Boc.

"Am decis sa studiem posibilitatea ca la inceput sa dai o declaratie pe propria raspundere ca vei depune aceste documente, iar daca esti declarat eligibil, sa fie depuse in termenul stabilit, tocmai pentru a incuraja si a usura mecanismul de depunere si evaluare a documentelor", a spus premierul.

Seful Executivului a spus ca persoanele care lucreaza cu fonduri europene vor primi in continuarea sporul de 75%, dar ca acest spor va fi acordat numai celor care "lucreaza cu adevarat cu fonduri europene".
O victoririe si reusita mult asteptata de toti!

Alte discuții în legătură

Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)
Program "kogalniceanu" jeorj jeorj stie cineva, cum se incarca mai multe pagini scanate (de exemplu balantele, bilanturile) in acest ... (vezi toată discuția)