avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Cornely

Activitate Cornely

Buna ziua. Ce presupune infiintarea PFA? Prietena mea e cadru didactic si ar dori sa organizeze activitati gen scoala de vara. Multumesc.
Buna ziua. Din nevoia comunitatii as vrea sa organizez activitati nonformale in lb romana, beneficiari fiind copiii dintr-un sat in care exista doar invatamant de stat in lb maghiara. Sunt cadru didactic cu studii superioare de lunga durata si am curs postuniversitar de institutor (educator-invatator). Ce demersuri ar trebui sa fac pentru a fi in legalitate? Multumesc anticipat.
Totusi, datele mele personale (nume, prenume, adresele exacte ale celor 2 locatii), au fost vizibile, ca pe un afis. Multumesc.

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Bănuiesc că este o comunicare prin executorul judecătoresc, așa se procedează pentru a avea dovada sigura a comunicării!
Nu este nimic ilegal!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

Buna ziua. Este normal ca sa-mi gasesc somatia de la primarie lipita cu scotch in cele 4 colturi A4 pe usa apartamentului, vizibila tuturor? Este vorba de un termen pentru refatadizarea unei case cu mai multi locatari iar somatia semnata de primar contine date personale precum: numele meu, adresa mea de domiciliu precum si adresa locatiei cladirii ce necesita lucrarile de intretinere. Mentionez ca am cutie postala. Concret, ce as putea reclama? Multumesc.
Verificarea angajatului in concediu medical, este legala? Multumesc.
Exista un model de formulare? Ce trebuie sa contina, obligatoriu? Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Prin emiterea unei decizii rectificative.

Conducatorul institutiei a emis o decizie de constituire a unei comisii gresita, omitand involuntar un membru al comisiei. Cum se poate face corectura?
Care este baza legala desfasurarii sedintelor consiliului de administratie ale scolii fizic sau hibrit, NU online? Multumesc.
Codul civil, art.41: Capacitatea de exercițiu restrânsă, nu face referire și la punerea pe hârtie a unor evenimente/incidente școlare? Mulțumesc

PAUL777 a scris:

De ce să le ia declarațiile de față cu părinții? Să i întrebe dacă așa i au educat?Legea 272 din 21 06 2004.

În urma unui incident la ora de sport, părintele unui elev minor, solicita vizionarea înregistrărilor stocate. Este legal acest lucru? Care este baza legala care permite/nu permite vi,ionare? Mulțumesc