avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Domiciliul martorei propuse de parat nu a fost depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Domiciliul martorei propuse de parat nu a fost depus conform solicitarii instantei

La termenul din luna mai, instanta a pus în vedere reprezentantei pârâtei, ca în termen de 5 zile de la data respectiva, să indice în scris la dosar domiciliul martorei X, pentru a putea fi citată. Au trecut 4 luni de atunci, iar in dosarul electronic nu apare informatiile solicitate de instanta. Parata a propus 2 martori insa instanta a aprobat doar un martor, cel la care fac referire. Ce presupune acest lucru?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:29, 1 Octombrie 2025
nu presupune nimic. instanta va decide la termenul urmator. nu uitati ca instantele sunt in procedura de protest, ca nu avem voie sa spunem greva
Deci s-ar putea sa nu se fi adaugat in dosarul electronic din cauza protestului? Chiar daca termenul de depunere la dosar a fost in luna mai? Multumesc
e usor sa opinam. poate a fost depus. nu uitati ca dosarul electronic e completat tot de o persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv - comisie rogatorie Madalin E Madalin E Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la urmatorul pas in procesul meu. Pe scurt, am contestat suspendarea permisului de catre IPJ Vrancea pt neacordare ... (vezi toată discuția)
Solutie procese amanate sanda2s sanda2s Buna ziua! Avand in vedere ca in aceasta perioada instantele de judecata sunt in protest(greva) se judeca numai urgentele va rog sa imi spuneti cum sa ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, am castigat o ordonanta presedintiala la fond civil, dar martora partii adverse a mintit flagrant ( a declarat ca ea nu m-ar fi dat in judecata in ... (vezi toată discuția)