avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ContSters63406

Activitate ContSters63406

buna ziua
ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de sfatul dvs.
pina in luna august 2008 am lucrat la o firma timp de cinci ani de zile, pe post de referent de specialitate;una din atributiile mele era depunerea incasarilor zilnice la banca, si acest lucru a fost indelung disputat de multe persoane.
Sumele cu care mergeam la banca erau de multe ori foarte mari, si desi am tot cerut sprijinul angajatorului de a fi insotita, nu s-a ajuns la nici un rezultat.Ba mai mult, mi s-a cerut ca in eventualitatea unui control la sediul nostru, sa afirm ca nu incasez sume mari de bani si ca nu e necesara de o casa de bani.
Problema a aparut in luna iulie, cind in drum spre banca mi-a fost smulsa geanta in care erau si incasarile zilei, de aprox.12.000 ron.In stare de soc, am anuntat firma, care m-a pus sa dau o declaratie a faptelor petrecute si mi-au spus ca nu e necesara o plingere la politie
Dupa 1 saptamina, am fost chemata sa dau alta declaratie, "fortata" sa schimb declaratia, spunandu-mi ca cele declarate de mine nu corespund realitatii, si ca fara o plingere la politie nu sunt crezuta...si ca cel mai bine ar fi sa depun suma respectiva si sa imi dau demisia
sub toata presiunea , am semnat o intelegere de plata a sumei pina in decembrie 2008, si incetarea ctr.de munca cu acordul partilor...problema este ca eu nu am reisit sa achit suma respectiva, doar o parte din ea..si acum ma preseaza cu plata sau ma ameninta cu procedurile legale.
le-am explicat ca, desi nu mi se pare corect, voi incerca sa achit suma datorata, insa am cerut o pasuire in ceea ce priveste perioada cu citeva luni.
ce e de facut ?
Discuție paguba
buna ziua.
va suspun atentiei cazul meu, si va rog sa imi dati un sfat
prin prisma serviciului lucrez zilnic cu multi bani, pe care la sfarsitul programului ii depun la banca
la sf.lunii trecute , in drum spre banca, am fost jefuita de suma de 120 mil.lei, insa nu am facut plingere la politie, am anuntat perosanele avizate de la firma.
dupa nu stiu cate declaratii date, acum mi se spune ca ei trebuie sa isi recupereze cumva paguba si ca mi se va imputa suma respectiva, si ca trebuie sa semnez un angajament de plata.
ironia sortii face ca saptamina trecuta sa mi se ofere ul alt job pe care nu vreau sa il pierd, am fost deja acceptata si astazi ar trebui sa le dau un raspuns
cum trebuie sa procedez?....imi este teama ca daca imi dau demisia imi vor face probleme
ei stiu ca au vina lor in tot acest eveniment neplacut, pentru ca zilnic am fost expusa.Ba mai mult, acum 2-3 luni am fost sunata de la sediul central si rugata ca in eventualitatea unui control din afara sa declar ca nu se ruleaza suma mari de bani, si prin urmare nu este necesara existenta unei case de bani.
dati-mi va rog un sfat, cum este mai bine sa procedez...

multumesc din suflet