avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate evasinai

Activitate evasinai

Răspuns la discuția Recuperare creanta
Cred ca ar trebui sa-l actionezi penal, poate se sperie si plateste datoria..... dar altfel nici o sansa de recuperare
Sotul meu , a avut pensie de invaliditate pana in martie 2014 cand a indeplinit conditiile de pensie la limita de varsta. Desi Legea 263/2010 spune ca trecerea de la pensie de invaliditate la lim de varsta se face din oficiu, In 5 martie 2014 a depus o cerere de trecere in pensie pentru limita de varsta. Conform art.106 din Legea 263/2010, decizia ar trebui sa vina la 45 zile de la inregistrarea Cererii. decizia ,a sosit in ianuarie 2015 .
Acum a primit deja pensia pentru luna martie 2015 tot in suma aferenta deciziei de pensie de invaliditate, iar diferenta de pensie din martie 2014 pana in prezent nu a primit-o inca.
Daca datoram la stat platim dobanzi si penalitati pentru intirzieri. As dori sa dau in judecata Casa de pensii ,cerand dobanda legala renumeratorie si dobanda legala penalizatoare pentru intirziere.
V-as ruga, in limita posibilului sa ma ajutati cu Cererea de chemare in judecata
Va multzumesc anticipat
Imobilul a fost vandut prin licitatie de o banca.#-o
Deci trebuie sa urmarim toate licitatiile bancilor, sa nu cumva sa fie si vre-un rau platnic de-al nostru pe lista....aberant nu? Ar trebui sa anunte ASOCIATIA , nu pe toata lumea...
Asociatia a dat in judecata un rau platnic. A primit o hotarare judecatoreasca pentru care a platit executarea silita...dar....mereu exista un dar, s-a dat in judecata SOTUL, care este patron si nu executa proprirea. Sotia ar putea fi executata, dar SOTUL a fost chemat in judecata, pentru ca el figura ca proprietar al apartamentului. Ce putem face sa trimitem proprirea la sotie.
Nu se anunta ,macar Asociatia, ca urmeaza sa se efectueze o licitatie a unui apartament? Ar trebui macar atat sa se anunte, ca sa pregateasca asociatia, sa ia masuri de recuperare,daca e cazul
Ce se intimpla daca Banca, vinde la licitatie o proprietate, fara a cere avizul Asociatiei cu infformarea datoriilor la cheltuielile comune. proprietarul vechi a pierdut apartyamentul, proprietarul nou nu recunoaste datoriile. Cine se face vinovat si cum se recupereaza p[rejudiciul?
Discuție ROVINIETA
Localitatea Floresti, din Jud.Cluj, este zona Metropolitana. Intrebarea ar fi, locuind in Cluj-napoca, pentru a merge in Floresti, avem nevoie,sau nu de rovinieta.
Va multzumesc anticipat pentru raspuns.
As avea o intrebare. Daca este permis, de legislatia Romaniei si alte Pariuri, de tipul Pariurilor sportive, de exemplu Pariuri pe evolutia Bursei, a valutei, a Aurului etc.Stim ca exista Firme care se ocupa de pariuri sportive, e posibil si alt gen de pariuri?
Răspuns la discuția COD CAEN 9200 impozit 25%
dar daca, jucatorul care a castigat 5000 RON , nu ridica banii, merge la o alta masa si la finalul zilei are de ridicat 600 lei