avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pariuri sportive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pariuri sportive

As avea o intrebare. Daca este permis, de legislatia Romaniei si alte Pariuri, de tipul Pariurilor sportive, de exemplu Pariuri pe evolutia Bursei, a valutei, a Aurului etc.Stim ca exista Firme care se ocupa de pariuri sportive, e posibil si alt gen de pariuri?

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac in romania jocuri de pariuri tip pronosport ? matican matican Buna ziua ! Vreau sa imi fac in Romania o firma de pariuri sportive , care sa se joace pe platforma online , adica pe un site ! Toti jucatorii pariaza si isi ... (vezi toată discuția)
Legea server de pariuri sportive - informatii kouliscon kouliscon Bună ziua tuturor cineva știe care este legea ( e ) de a avea un server cu sportul de pariuri online aici, în România . cu sinceritate (vezi toată discuția)