avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei45

Activitate Andrei45

Buna ziua , un sofer care avea asigurare la euroins ma lovit in trafic destul de rau, (pagube materiale la masina). Eu am trimis dosarul de dauna , dar acum care e procedura ? Trebuia sa astept o persoana sa vina sa stabilească daunele ? Sau pot sa mi repar masina pe banii mei si ulterior sa recuperez banii . Care ar fi o solutie mai ok si rapida . Multumesc mult . Deja astept de 2 luni .
Buna ziua , oare ma puteti lamuri cu decia CCR din 25 martie 2022 in legatura cu masura de contrabanda neconstitutionala . Ce inseamna si ce efecte are ??
Buna ziua
Functia de politist local , se incadreaza la o functie care implica exercitarea autoritatii de stat ?
Buna ziua , cand se poate dispune de catre instanta de judecata , Interdictia de exercitare a profesiei. In ce fel de cazuri sau situatii. Multumesc anticipat
Bună seara
Dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile către ANAF , ai o suma de bani datorie de exemplu accize pe țigări, dacă acum se judeca cazul . După ce se termina cazul cum o sa și recupereze Anaf-ul prejudiciul. As fi interesat cum se pune poprire pe conturi sau dacă ai ceva bani în cont o sa ții oprească și pe aceia Banca sau doar bani care îți sunt virați în cont după ce se termina procesul. O sa-ti i-a din ei .
Mulțumesc de răspuns anticipat
Mulțumesc mult !
Unde se poate plăti prejudiciul pentru accizele de pe țigări? La anaf? Sau cum e procedura
Mulțumesc
Mulțumesc de răspuns.
O seara bună
În cazierul judiciar îți scrie doar condamnarea definitiva după ce e gata tot procesul penal .Sau îți scrie locul sau momentul unde se afla dosarul penal?
Am un prieten care acum e trimis în judecata și dorește sa-si elibereze cazierul de la poliție (încă nu a fost la primul termen de judecata)
Mulțumesc frumos de răspuns.
El nu a săvârșit alta fapta are cazierul curat .
Poți sa primești amanarea aplicarii pedepsei pentru contrabanda? Dacă se plătește prejudiciul către stat și ești la prima infractiune?