avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate tibi2008

Activitate tibi2008

Vreau sa dizolv-lichidez srl cu 2 asociati. Ambii doresc dizolvarea si lichidarea societatii. Din cate am gasit pe internet am inteles ca trebuie angajat un lichidator. Nu exista patrimoniu si SRL-ul nu a avut activitate si nici inregistrari contabile. Declaratiile au fost depuse la adm financiara la timp pe 0. Intrebarea mea este daca cei doi asociati doresc dizolvarea si lichiararea atunci mai este necesar un lichidator?

Care sunt etapele de parcurs pentru desfiintarea SRL?
Va multumesc!
Parintii sunt divortati si nu s-a efectuat un partaj legal. Problema este la o casa care este pe numele tatalui. Nu exista titlu de proprietate(pamantul fiind pe numele tatalui iar contructia pe numele ambilor parinti). Care este procedura pentru obtinerea unui titlu de proprietate pe numele meu. Cei doi vor sa cedeze totul pe numele meu.
Răspuns la discuția Desfiintare punct de lucru
cum se completeaza declaratia 100 daca nu am avut activitate? firma este neplatitoare de tva si nu a avut activitate chiar daca am deschis un punct de lucru si am inteles ca doar declaratia 100 trebuie s-o depun.
Răspuns la discuția Desfiintare punct de lucru
asociatul eu renunta la partea sociala in favoarea mea inainte de inchidere punctului de lucru. se poate ca dupa schimbarea actului contitutiv sa inchid singur punctul de lucru? intrebarea mea este daca trebuie depuse si alte acte la administratia financiara? adica nu am avut contabilitate pentru ca nu am avut activitate propriu zisa.
suntem doi asociati la un SRL, am deschis un punct de lucru unde doar dupa o luna contractul de inchiere al spatiului s-a reziliat iar activitate la punctul de lucru nu s-a desfasurat. un asociat administrator vrea sa renunte la SRL si eu ma gandam sa inchid punctul de lucru. care sunt aceste demersuri? si trebuie sa depun anumite declaratii la adm financiara precum sa rezulte ca nu am avut activitate?
Răspuns la discuția program vizita copil nerespectat
mi s-a spus sa ma prezint la programul obisnuit de vizitare iar daca copilul nu o sa fie acasa atunci sa consemnez acest fapt cu ajutorul unui martor si apoi sa fac o informare in care sa spun ca nu mi se respecta drepturile consemnate in sentinta de divort pe care sa i-o trimit mamei prin posta cu confirmare de primire.
sentinta de divort a fost data si este definitiva. s-a stabilit un program de vizitare a copilului dar nu pot sa-mi vad copilul pentru ca mama nu respecta aceasta decizie. ce am de facut?
Discuție Intrebare
Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar?
pot s-o trimit prin posta prin fax sau o depun personal? este pt judecatoria sector 5.
Răspuns la discuția Problema importanta
domiciliul meu in acte este acolo. problema este ca nu mai am acces la lucrurile mele inclusiv acte(certificat de nastere, diplome etc)
de locuit am unde sa locuiesc si nu asta era problema ci ca nu pot sa-mi vad copilul in aceste conditii.
daca sotia mea a parasit localitatea atunci ce pot sa rezolv cu politia. eu in acest moment nu mai stiu nimic de copil.
Suntem casatoriti de ceva vreme, in ultimul timp au intervenit problemele si m-a dat afara din casa. nu mai am acces la lucrurile mele si nici nu pot sa vad copilul. ce pot sa fac? sa sun la politie sau cum sa intru in apartament sa-mi iau macar lucrurile, nu mai vorbesc ca nu am dreptul sa imi vad copilul. astept un sfat va rog