Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar?
pot s-o trimit prin posta prin fax sau o depun personal? este pt judecatoria sector 5.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:45, 3 Noiembrie 2008
Puteti sa trimiteti adeverinta privind venitul realizat pe ultimele sase luni, prin posta, recomandata cu confirmare de primire pe adresa Judecatoriei sector 5.Puteti sa o depuneti si personal, fie in instanta la termen, fie anterior cu cel putin doua zile ( ca sa fiti sigur ca ajunge in timp util la dosarul cauzei) formulati o cerere prin care precizati ca depuneti acest inscris la dosarul cauzei, cerere pe care o depuneti la Serviciul registratura al Judecatoriei sector 5.Posibil sa trebuiasca sa vizeze cererea si judecatorul de serviciu.
Recomand modalitatea scrisoarii recomandate cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Inscris judecare in lipsa lcarlisian lcarlisian Buna ziua, Am inaintat catre Judecatorie o plangere impotriva unui Proces verbal de contraventie. (Amenda, Codul rutier, am dreptate, nu mai am nimic de ... (vezi toată discuția)
Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)