avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar?
pot s-o trimit prin posta prin fax sau o depun personal? este pt judecatoria sector 5.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:45, 3 Noiembrie 2008
Puteti sa trimiteti adeverinta privind venitul realizat pe ultimele sase luni, prin posta, recomandata cu confirmare de primire pe adresa Judecatoriei sector 5.Puteti sa o depuneti si personal, fie in instanta la termen, fie anterior cu cel putin doua zile ( ca sa fiti sigur ca ajunge in timp util la dosarul cauzei) formulati o cerere prin care precizati ca depuneti acest inscris la dosarul cauzei, cerere pe care o depuneti la Serviciul registratura al Judecatoriei sector 5.Posibil sa trebuiasca sa vizeze cererea si judecatorul de serviciu.
Recomand modalitatea scrisoarii recomandate cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Inscris judecare in lipsa lcarlisian lcarlisian Buna ziua, Am inaintat catre Judecatorie o plangere impotriva unui Proces verbal de contraventie. (Amenda, Codul rutier, am dreptate, nu mai am nimic de ... (vezi toată discuția)
Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)