avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare-lichidare srl 2 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare-lichidare srl 2 asociati

Vreau sa dizolv-lichidez srl cu 2 asociati. Ambii doresc dizolvarea si lichidarea societatii. Din cate am gasit pe internet am inteles ca trebuie angajat un lichidator. Nu exista patrimoniu si SRL-ul nu a avut activitate si nici inregistrari contabile. Declaratiile au fost depuse la adm financiara la timp pe 0. Intrebarea mea este daca cei doi asociati doresc dizolvarea si lichiararea atunci mai este necesar un lichidator?

Care sunt etapele de parcurs pentru desfiintarea SRL?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2009
tibi2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 15:59, 19 Mai 2009
nu este nevoie de lichidator, dar trebuie sa va adresati RC pentru formalitati.
va puteti adresa si societatilor de consultanta pentru dizolvarea voluntara , unele au tarife mai mici decat cei da la RC.
Gasiti aici documentele necesare si pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru dizolvarea si lichidarea firmei a firmei: [ link extern ]

In cazul in care cei doi asociati se inteleg intre ei, atunci nu mai este necesare numirea unui lichidator. B-)
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2009
CLASOR CONSULT, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate total3r total3r sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane ... (vezi toată discuția)
Proceduri de inchidere a unui s.r.l. TRamona TRamona Buna ziua! Sunt asociat unic al unei firme (SRL) pe care doresc sa o inchid din motive economice. Care sunt pasii de urmat avand in vedere ca si eu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)