avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate VASILE 0000

Activitate VASILE 0000

Deci sa înțeleg ca tatăl nu are nici un drept asupra minorului sa ii dea o educație si mama are dreptul sa o lase in voia ei sa întrețină relatii sexuale cu buna știința fiind minora si efectiv sa se mute la băiat fără acordul meu,e incredibil ce pot auzi,sincer.

Nicoleta Silvia H. a scris:

Mama nu a săvârșit nicio infracțiune din ce spuneți, nu văd pentru ce să îi faceți plângere penală.
Dacă fata are 16 ani împliniți și relația este consimțită, băiatul nu comite nicio infracțiune nici el.
Este într-adevăr o încălcare a autorității părintești comune, dacă divorțul nu s-a pronunțat și implicit custodia. Deși este minor, va fi ascultată și se va urmări interesul superior al copilului, în instanță.

Buna ziua o intrebare daca fata minora de 16 ani sa mutat la un băiat care are 19 ani fără acordul tatălui doar cu acordul mamei iar mama a bagat dosarul ptr divort se poate depune plângere penala împotriva mamei deoarece fată sa mutat la băiat doar cu acordul ei fără acordul meu (al tatalui) binenteles intretinund si raportului sexuale între ei dormind si locuind împreună?
Am construit o casa duplex împreună cu părinții apoi ei au vândut jumate și au construit o anexa pe terenul meu lângă casa mea.În cealaltă parte din duplex am investit cu 30% bani la ridicarea construcției iar la interior 100% .Casa și terenul sunt pe numele părinților ,Cum pot obține banii care i-am muncit și i-am investit aici ne-avand bonuri deoarece după 12 ani s-au șters ?