avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate ANDREW ADAM

Activitate ANDREW ADAM

Răspuns la discuția Reforma sanatatii!
Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat cu privire la apariţia unor „agenţi pentru reforma sănătăţii”

Comunicat
Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat cu privire la apariţia unor „agenţi pentru reforma sănătăţii” care promit câştiguri importante din strângerea de adeziuni la viitoarele case private de asigurări de sănătate.

“În ultimele zile a apărut un fenomen îngrijorător care se dezvoltă la limita legii şi care prevede un sistem piramidal de colectare a unor adeziuni pentru viitoarele case private de asigurări de sănătate. Vreau să trag un semnal de alarmă şi să subliniez că, deocamdată, legislaţia privind asigurările de sănătate este neschimbată. Orice modificare operată va fi făcută publică de către autorităţi, astfel încât cetăţenii să cunoscă exact şi corect modul în care pot accesa sistemul de asigurări private de sănătate”, a declarat RITLI Ladislau, ministrul Sănătăţii.

Asiguraţii trebuie să ştie că aceste firme care au apărut recent pe piaţă nu sunt autorizate, tabelele pe care le întocmesc cu date personale ale cetăţenilor sunt lipsite de valoare juridică. Mai mult, reprezintă un risc să prezinţi date personale unor persoane necunoscute.

Noul proiect de lege privind reforma în Sănătate este în lucru. Atunci când acesta va fi finalizat, iar sistemul de asigurări de sănătate private conturat, Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate îl vor pune în dezbatere publică.

[ link extern ]

Răspuns la discuția Reforma sanatatii!
Agenti de asigure de sanatate - Marea pacaleala

La Ora de Business din data de Luni, 12 decembrie 2011 la TVR2 ora 20.30, in reluare astazi 13 decembrie 2011 ora 12.30, Moise Guran a prezentat un material in care se specifica faptul ca sistemul piramidal este interzis in RO. Brokerii autorizati vor chema in instanta pe toti cei care se folosesc de aceste liste, dandu-se drept Brokerii autorizati.
Totul este o pacaleala, o farsa, o escrocherie.

Proiectul de lege este in Parlament si va fi pus in discutia Camerei Deputatilor si Senatului la primavara, asa ca Legea nu a aparut inca iar toate aceste demersuri care se fac pentru atragerea agentilor sunt ilegale, ducand in eroare cetatenii si scazand increderea acestora in noul proiect al sanatatii.
Cetatenii nu ar trebui sa se ia dupa ce spun acesti falsi brokeri deoarece ei nu stiu nimic din ceea ce specifica legea deoarece aceasta nu a aparut inca si poate fi modificata in foarte multe feluri si sensuri in timpul dezbaterilor si dupa.

Urmariti materialul pe internet pe site-ul official Ora de Business.

[ link extern ]

Andrew Adam
incorruptibleman
Aveti dreptate dna. Adriana Sandu

Cel mai grav in tara asta a noastra este faptul ca toti (sau aproape toti) cei pusi sa vegheze ca aceste lucruri sa nu se intample, dorm in hainele statului....La Politie, Parchet, ITM inspectorii de pe acolo fac pe nemultumitii, ca li s-a taiat din salarii, ca sunt nemotivati, etc., etc.......Noi toti trebuie sa facem ceva in acest sens....sa fim mai fermi si sa nu mai toleram atitutinea asta a lor...........Cand pregatiti flagrantul, vorbiti si cu o televiziune locala, sa aiba un impact mai mare.

Cazul este foarte important si va trebui solutionat favorabil pt. dvs. S-a vorbit si de CEDO. Nu renuntati. Daca ajungeti si la o televiziune, nu uitati sa solicitati o copie a materialului prezentat.


Pe langa toate aceste raspunsuri intemeiate pe care le-ati primit si pe care eu nu le mai repet, va sugerez sa luati legatura cu o televiziune locala si sa expuneti respectiva speta pe micul ecran pentru a constientiza si cetatenii comunitatii/orasului respectiv. Succesul va fi garantat iar alte persoane care au fost inselate se vor sesiza si ele. Nu le va pica bine nici societatii respective si nici ITM-ului. Puteti sesiza si Ministerul muncii pentru o verificare de catre acestia a situatiei relatate. Eu asa procedez.
Aveti dreptatea de partea dvs. Luptati pana la capat pentru a-i inlatura pe acesti nemernici.
Mult succes.
77 de obligatiuni CEC (ceausiste) cu valoare nominala de 10000 lei

Parerea mea este ca puteti recupera ceva daca va documentati legislativ si urmati procedurile legale in instantele de judecata.
In caz contrar, vedeti cat ar valoara acesta peste 100 - 150 ani. Stra-stra-mepotii dvs. sa le poata valorifica ca antichitati.


CEDO va interpreta cu totul altfel faptele. Denominarea, grevele si alte motive- aiureli.
Eu cred ca aveti dreptul legal de a va recupera sumele de bani de pe carnetele CEC.
Nu va luati dupa ceea ce spun cei de la CEC BANK in raspunsurile lor.
Mergeti pana la capat pentru a fi impacati cu dvs. insiva.
Toate cele bune.
Parerea mea este ca trebuie sa va informati cu privire la aceste CEC-uri iar daca considerati ca sunteti nedreptatiti sa actionati in instanta dupa care sa ajungeti la CEDO.
Acum cativa ani, un cetatean din tara X a avut un astfel de cec gasit in podul casei de la bunici. A actionat in instanta si a castigat valoarea respectiva, inscrisa pe fila cec, de 1000 de ori. Cred ca era vorba de un cetatean german iar moneda era marca germana. se poate sa mai gasiti stirea pe internet.
Nu renuntati asa usor. S-ar putea sa aveti castig de cauza la CEDO. treci repede prin instantele din RO si gasiti formulare CEDO pe internet si in 5 ani s-ar putea sa deveniti milionari.
Eu nu as renunta , ci as merge mai departe.
Mult succes.
Toate cele bune.
Imi cer scuze - 21 ani de la Revolutia pe care nu am facut-o noi.
Daca nu exista baza legala, unde se duc banii ? In ce buzunare ?
Mai conteaza daca se deconteaza sau nu ? Se fac intelegeri intre CASS si medici.
Uite evaziunea nu e evaziunea.
Si eu am avut nevoie de adeverinte si nu m-am intrebat care este baza legala pentru perceperea unor asa sume mari.
Sa ne gandim ca medicul pune doar o stampila pe adeverinta fara sa ne vada- pentru somaj sau altele- si incaseaza intre 15 si 25 lei. Poate sa minta sau sa spuna adevearul, aceiasi suma o incaseaza.

Intreb si eu- Care este baza legala ?
Se aplica niste legi sau se merge dupa ureche. asa cum a mers RO in ultimii 20 ani ?
Ai dreptate ovidiu. Si eu procedez la fel. Daca nu ai pe cineva sa te sustina in sistem este foarte greu. Nu se intra decat pe recomandari venite de la avocati, magistrati, lideri politici, sefi din administratie,
Mult susces.