Lg 55/2020 este valabila in cazul certificatelor de handicap revizuibile?
Este corecta sistarea de catre angajator a scutirii de impozit pe salariu in aceasta perioada,
in cazul expirarii termenului de valabilitate al certificatului?
Am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen de revizuire febr.2021
In baza lg.55/2020 valabilitatea lor s-a prelungit pe toata perioada starii de alerta si inca 90 de zile dupa incetarea acesteia
Angajatorul mi-a suspendat scutirea de impozit pe venit ,(salariu),desi am obtinut adeverinta din partea Directiei de protectie sociala pt mentinerea valabilitatii certificatului. Este indreptațiă pozitia angajatorului? Ce pot face?
pot reveni dupa un an asupra deciziei de pensionare daca am optat pt continuarea executării contractului individual de muncă până la vârsta de 65 de ani fara ca pensia sa fie afectata de penalizare? mentionaz ca am varsta si stagiul complet de cotizare
se considera pensionare anticipata, iesirea la pensie in cazul femeilor, dupa prelungirea cu un an a activitatii dupa indeplinirea conditiilor de pensionare (limita de varsta 61 ani si 9 luni si stagiul complet de cotizare)
in cazul in care , salariata fiind la o intreprindere cu capital majoritar de stat, pot opta pentru continuarea activitatii dupa indeplinirea conditiilor de pensionare pentru femei (varsta 61 si 9 luni si stagiul complet de cotizare)
pe o perioada de numai un an ?