avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se considera pensionare anticipata, iesirea la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se considera pensionare anticipata, iesirea la pensie in cazul ...

se considera pensionare anticipata, iesirea la pensie in cazul femeilor, dupa prelungirea cu un an a activitatii dupa indeplinirea conditiilor de pensionare (limita de varsta 61 ani si 9 luni si stagiul complet de cotizare)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 22 Iulie 2021
Nu se considera prnsionare anticipata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Apostoaemihai Apostoaemihai sant nascuta in 23.06.1958.am o vechime in munca de 24 ani,din care 15ani la gr. a doua de munca.Vreau sa stiu cand am dreptul la pensie anticipata? (vezi toată discuția)