avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate utaadrian44@gmail.com

Activitate utaadrian44@gmail.com

La Credit Europe. Pt a cere o alta părere, aveți voie prin portal să-mi propuneți un avocat din București?

SM985 a scris:

Retransmiteti notificarea și cereti reechilibrarea contractului. Ar trebui să vă încadrați acum, după legea 52/2020.
Prima oară a fost respinsă deoarece nu exista aceasta lege.
Mai cereti și alta părere unui alt avocat...
Pe portal veti gasi mai multe detalii privind motivul respingerii... Dacă v-ați judecat cu credit Europe, sigur nu primarea este motivul...

Am înțeles ca am pierdut prin perimare. Se poate, am început acum 5 ani. Sigur e pe legea veche și voi vorbi cu doamna avocat ca să ne spună ce vom face mai departe. Am 60 ani, iar scadentarul merge și... peste. Ne-a spus sa scot adresa cu salariul pe 3 luni și o adeverință de la ANAF.
Mulțumesc pentru răspuns, deci nu am avut nici măcar o șansă cu Darea în plata. Observ ca nici pe diferența de curs valutar nu am șanse,desi am început cu 16 milioane lei vechi și după 8 ani plăteam și 48 milioane. Problema este ca soția a ieșit la pensie. Mulțumesc încă o data, m-am liniștit.
Am avut Darea in plata si banca m-a informat ca a castigat. Avocata a spus ca stie ea banca, deci asa e. Am pierdut din cauza Impreviziunii.
In 2008, cand am facut imprumutul, cursul valutar CHF/leu era de 2.183. Cand am depus Notificarea pt Darea in plata, cursul era de 4.1797, adica cu 91.56% mai mare.
Intrebare: Daca procentul de impreviziune pe curs era de 52,6%, atunci eu de ce nu am intrat in Darea in plata?