avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Activitate Tulip26

Activitate Tulip26

Multumesc Bogdan
Am o intrebare legata de succesiune. Eu si sotul avem testamente in care se mentioneaza la cine o sa mearga averea dupa ce murim, dintre care nimic fratelui meu. Sotul nu are nici o ruda de gradul 1 sau 2 ramasa in viata. Nu avem copii. Eu am dubla cetatenie iar sotul nu este cetatean Roman (are numai un numar NIE). Exista vreo posibilitate ca fratele meu sau familia lui sa primeasca ceva? Chiar daca in testament este specificat ca nu?

Ma intereseaza dupa ce murim noi amandoi. Pentru ca avem testament unde in cazul in care unul dintre noi moare, averea merge in totalitate la celalalt.

Multumesc
Buna ziua, in 2021 am cumparat o casa (in contract din caramida si BCA). Acum am vrut sa o renovez si am vazut ca un perete intreg din exterior este din OSB, la alt perete erau niste blane puse intre randurile din caramida. Am vrut sa refac acoperisul si mi-a cazut tot tavanul pt ca era prins direct pe un acoperis fals. Si colac peste pupaza am mai gasit si ca temelia casei este numai de 20cm deci trebuie fortificata. Se poate face ceva din punct de vedere legal? Considerand costurile aditionale si inselaciunea? Multumesc anticipat!