avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate ana_maria_purecel@yahoo.com

Activitate ana_maria_purecel@yahoo.com

Ma aflu in CCC.In aceasta perioada am susținut un examen pt a ocupa un post.Trebuie sa mi se realizeze încadrarea pe post.Cum trebuie sa procedez pt a beneficia in continuare de CCC fără sa pierd postul?
Răspuns la discuția Drepturi după dezmembrare
Probabil nu m-am facut înțeleas.S-a facut taxa de succesiune/Partajul si au rezultat cele 3 loturi.Fiecare este proprietar pe cate un lot si un lot este comun..Mai exact casa este împărțită între cei doi proprietari iar terenul din fata ferestrelor casei celuilalt proprietar au vedere si se deschid către lotul meu.Ma deranjeaza căci nu pot utiliza la maxim spatiul pe care îl detin si ma simt si urmărit.Pot bloca aceste ferestre?
Cat despre bordura din jurul casei turnată pe pământul din lotul comun,puteți sa ma sfătuiți?
In urma taxei de succesiune s-a facut dezmembrarea proprietățiii,in urma căreia au rezultat doua loturi si un lot comun,întrebările mele sunt;
1. Pot obstrucționa fereastra celuilalt proprietar ,fereastra ce permite accesul vizual către proprietatea mea?
Zidul clădirii in care se afla si ferestrele ,reprezintă limita de proprietate.Ferestrele se deschid spre exterior limitându-ma astfel in a putea folosi spatiul corespunzător lotului obținut in urma dezmembrării.
2. Pe lotul comun as putea sa torn bordura de beton in jurul casei,fără sa încalc legea?


Cornel Vasile a scris:

Ce activitate aveti suspendata pe durata CCC?

As putea ,va rog sa primesc un răspuns?Multumesc!
Activitatea de medic dentist iar pe perioada ccc ,ca angajat,tot in aceasta funcție as vrea sa ma intorc
Dețin un cabinet medicina dentară,profesia fiind de medic dentist
Buna seara!Ma aflu intr-o mare dilema.Va prezint pe scurt problema mea: dețin un pfa(cabinet medicina dentară) ce a realizat venituri in ultimele 12 luni in urma unui contract de colaborare cu clinica stomatologica X. Întrebările mele sunt următoarele:
1. Daca pe perioada concediului de creștere al copilului devin angajat tot al clinicii stomatologice X, cu un salariu mai mic de 6000 ron /an,pierd indemnizația de CCC?
2. Dacă angajarea mea la clinica X, implica pierderea indemnizației de CCC ,este posibila angajarea mea la un alt pfa sau SRL (cu salariu mai mic de 6000 ron/an )ce se afla in colaborare cu clinica X,fără ca eu sa pierd indemnizația de CCC?
Multumesc!
Apelez la dv pt a-mi spune exact ce salariu ar trebui sa am pe contractul individual de munca astfel încât sa nu pierd indemnizația căci nu știu dacă stimulentul de inserție se acorda in acest caz si dacă intra si el in calculul venitului anual.
Domeniul de activitate in care as lucra ar fi tot medicina dentară,însă acum as avea statutul de angajat.Intrebarea mea este ,dacă as pierde indemnizația de ccc in acest caz.
Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma angajez la in alt cabinet stomatologic,unde sunt angajata ca medic specialist ,part-time,veniturile mele anuale sunt mai mici de 6000 ron,pierd indemnizația de CCC?