avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate S.C.TONE & TONE CONSULT INTERNATIONAL GROUP S.R.L.

Activitate S.C.TONE & TONE CONSULT INTERNATIONAL GROUP S.R.L.

Buna seara. Referitor la problema sesizata cu taxa de poluare, va precizez ca actiunea trebuie depusa la Tribunal sectia de Contencios administrativ si Fiscal unde veti chema in justitie pentru fructificarea dreptului dumneavoastra Administratia Finantelor Publice unde ati achitat taxa de poluare. Evident trebuie sa intreprindeti procedura prealabila cu aceasta pentru evitarea prematuritatii.
[editat de admin: va rog sa nu mai dati date de contact in mesaje] Va urez mult succes.
Din pacate, daca mama dumneavoastra cand a dezbatut succesiunea de pe urma bunicii dvs. fara beneficiu de inventar, atunci are loc confuziunea patrimoniilor, deci banca poate sa solicite executarea silita impotriva mostenitorului pana la acoperirea integrala a debitului si a penalitatilor de intarziere, precum si cheltuielile ocazionate cu executorul judecatoresc.
Cu privire la creanta, urmeaza sa observati ca aceasta nu este prescrisa conform decretului nr.167/1958 privitor la prescriptia extinctiva prin raportare la dispozitiile 405 Cod Procedura Civila.
Singurul lucru pe care va pot sa il spun este acela ca, in cazul dumneavoastra, faimoasa companie EOS a incalcat drepturile mamei dvs. prevazute de art.15 din Legea nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin simplul fapt ca nu a solicitat persoanei in cauza acordul in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.
Puteti sa va adresati Autoritatii pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in zona Mosilor cu Foisorul de Foc vis-a vis de Biserica Greaca, insa inainte de a sesiza Autoritatea, trebuie sa inregistrati o plangere cu acelasi continut si la EOS.
Daca doriti puteti sa ma contactati sa ajut in demersul dvs. avand ca am mai avut peste 20 de asemnea litigii cu faimoasa firma EOS, cat privesc costurile serviciilor mele acestea sunt cu bun simt si cele mai mici de pe piata de profil, consultanta juridica fiind gratuita. Contact:0758.274.428 Luni-Vineri 8-22 Sambata -Duminica 10-22
e-mail: tone.tone_group@yahoo.com
Astept sa ma contactati.
Stimata doamna/domnisoara

Cu privire la modul de lucru al faimoasei companii EOS il cunosc de la diversi clienti.Ceea ce nu cunoasteti dumneavoastra, este urmatorul lucru, si anume faptul ca, aceasta companie NU ARE DREPTUL SA VA PRELUCREZE DATE CU CARACTER PERSONAL asa cum prevad dispozitiile Legii nr.677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal decat dupa obtinerea acordului dumneavoastra. In cazul in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal fara acordul dvs., atunci puteti sa le solicitati ca in temeiul art.5 raportat la art.15 ali.1,2,3,4 din lege sa stopeze prelucrarea datelor dvs.
Mai mult exista si o autoritate care supravegheaza respectarea Legii nr.677/2001 undeva la Foisorul de Foc, unde puteti sa depuneti plangere impotriva companiei EOS, insa dupa ce in prelalabil ati formulat o plangere cu acelasi contiunut si ati inregistrat-o la EOS cu viza de primire prin Registratura. Aceasta autoritate poate sanctiona compania cu amenda administrativa.
Cu privire la creanta, aceasta va trebui sa fie achitata, fiind o creanta certa, lichida si exigibila ce rezulta din obligatiile contractuale pe care le aveti de respectat.
Companie de consultanta in domeniul juridic oferim o gama larga de servicii de consultanta juridica, reprezentare in instanta de orice grad, recuperari de debite, reprezentare in fata autoritatilor publice locale si centrale, parchete, etc.
Serviciile noastre sunt oferite tuturor companiilor persoane juridice de drept privat, cat si persoanelor fizice.
Stimate coleg, tin va precizez faptul ca, va aflati in eroare cu privire la faptul ca, precizati ca prin notificarea comunicata s-ar fi intrerupt termenul de prescriptie extinctiva, lucru total eronat ( a se vedea hotararile ICCSJ ).
Răspuns la discuția ACTIUNE ANULATA CA NETIMBRATA
Actiunile respinse pe exceptia netimbrarii nu mai pot fi repuse pe rol.
Singura dumneavoastra posibilitate este sa formulati o noua cerere introductica cu acelasi petit si sa o timbrati.
Răspuns la discuția datorie de dat
Referitor la intrebarea dumneavoastra, din pacate, am un raspuns care ar ingijora pe oricine, intrucat daca la data cand va incerca sa incaseze CEC-ul si nu veti avea disponibil in cont, sunteti pasibil de inchisoare, deci veti raspunde penal.
Răspuns la discuția contracte neplatite
Referitor la prblema dumneavoastra, speta este relativ simpla.
In primul rand se pune problema de cat timp nu a fost achitata creanta. Daca aceasta depasete termenul de 3 ani de zile, din pacate nu veti mai putea face absolut nimic, intrucat a intervenit termenul de prescriptie extinctiva, termen care este de 3 ani conform dispozitiilor art.1 din Decretul nr,167/1958 privitor la prescriptia extinctiva.
Daca acest termen de 3 ani nu a fost depasit, veti putea solicita instantei de judecata competenta teritorial si material obligarea paratului la plata debitului ce il are.

In principiu in aceasta situatie se folosesc dispozitiile O.G.5/2001 privind procedura emiterii somatie de plata, pe de o parte intrucat taxa de timbru aferenta cererii introductive este mai mica respectiv 39 de lei cu timbru judiciar de 0,3 lei, iar pe de alta parte, intrucat pe aceasta procedura, termenele de judecata sunt mai rapide, deci se solutioneaza rapid.

Chiar daca in contract nu s-au stipulat penalitati de intarziere, trebuie sa tineti cont de faptul ca, daca si dupa ce hotararea instantei prin care paratul este obligat la plata sumei de bani a ramas definitiva si irevocabila, dupa investirea cu formula executorie, va puteti adresa unui birou de executori judecatoresti potrivit Legii nr.188/2000 si puteti pune in executare hotararea judecatoreasca.

In momentul executarii hotararii, executorul judecatoresc va emite adresa la institutul de statistica, si puteti solicita reactualizarea sumei ce se executa cu indicile de inflatie, care va va acoperi prejudiciul cauza.

Daca doriti ma puteti contacta la tel:0768.404.087 de L-D 8-22
Răspuns la discuția Somatie de plata
Sigur ca aveti perfecta dreptate.
Acum sincer vorbind si din practica de specialitate, tin sa precizez faptul ca instanta va fi tinuta de "legea partilor", in speta, contractul care a dat nastere raportului juridic de conflict, intrucat la momentul incheierii lui, partile prin semnatura au fost de acord cu continutul actului juridic dedus judecatii, inclusiv cu modul de solutionare a litigiilor, mai ales ca se refera si la litigiile privind plata.
Consider ca, in speta, de fata, instanta competenta pentru solutionarea cererii de emitere a somatie de plata pe dispozitiile O.G. nr.5/2001 este instanta de la sediul social al reclamantului.
Consider ca, acest conflict intre executorii judecatoresti si executorii bancari este unul artificial.
Eu unul sunt pentru mentinerea actualului sistem adica executori judecatoresti si executorii bancari, cu atat mai mult cu cat nu impiedica cu nimic atributiile fiecaruia in carte.
Ar fi o greseala impardonabila de desfiintare a executorilor bancari si trecerea lor fortata la executorii judecatoresti, intrucat s-ar creea un precedent periculos pentru bancile/IFN creditoare care vor fi nevoite sa scoata din buzunarul propriu si pe seama deponentilor bani pentru plata onorariului fix cat si al comisionului de reusita.