avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Colaborare cabinet de avocatura / avocat
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Colaborare cabinet de avocatura / avocat

Companie de telecomunicatii cautam cabinet de avocatura sau avocat in vederea unei colaborari de lunga durata cu scopul reprezentarii acesteia in diverse probleme legate de activitatile curente specifice (obtinere autorizatii/avize, sesizari furturi echipamente, etc.)

Corina Cozminca
Tel: 0751209203
E-mail: corina.cozminca@synco.ro
Buna seara. Ma numesc Moldovan Loredana si sunt avocat in Miercurea Ciuc dr pe viitor vreau sa ma transfer in Cluj Napoca pentru a profesa in continuare. Sunt diponibila la o colaborare pe lunga durata ma intereseaza insa orasul din care aveti nevoie de un cabinet de avocatura. Pe viitor inseamna anul acesta. DIn motive personale vreau sa ma transfer la Cluj Napoca dar inainte de a o face, necunoscand mai pe nimeni, caut o asemenea firma ca si a dvs. cu care sa colaborez si care sa ma ajute un pic in luarii activitatii de la inceput.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cu respect,
Loredana Moldovan
Companie de consultanta in domeniul juridic oferim o gama larga de servicii de consultanta juridica, reprezentare in instanta de orice grad, recuperari de debite, reprezentare in fata autoritatilor publice locale si centrale, parchete, etc.
Serviciile noastre sunt oferite tuturor companiilor persoane juridice de drept privat, cat si persoanelor fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare avocat / cabinet de avocatura syncotelecom syncotelecom Companie de telecomunicatii cautam cabinet de avocatura sau avocat in vederea unei colaborari de lunga durata, pe raza Municipiului Bucuresti, cu scopul ... (vezi toată discuția)
Caut avocat berta010 berta010 Buna ziua, Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana. Va rog lasati un numar ... (vezi toată discuția)
Solicitare colaborare avnick avnick Avocat definitiv cu experienta, titular cabinet individual de avocatura in Constanta, doresc colaborari, consultatii si/sau reprezentari juridice, de ... (vezi toată discuția)