avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Roberto78

Activitate Roberto78

Domnu avocat,am omis sa va spun, ca reclamanta a trimis 2 plicuri sau 2 xhemari in judecata,una ptr mine ,una ptr fosta prietena,dar doar fosta prietena a semnat ptr plicul ei,plicul meu a fost întors înapoi, ptr ca nu a dorit sa semneze ptr el,in consecință, tot trebuie sa ma prezint in acest proces?

Roberto78 a scris:

Sănătate multă dl.Albu

Adrian ALBU a scris:

Aceste excepții se invocă prin întâmpinare.

Sănătate multă dl.Albu

Adrian ALBU a scris:

Aceste excepții se invocă prin întâmpinare.

Mulțumesc de răspuns dl.Albu,dar cum se face asta? E un fel de contestație sau ce trebuie sa fac mai exact.?

Adrian ALBU a scris:

Invocați excepția lipsei calității procesuale pasive și excepția lipsei de interes.

Sora (reclamantul) fostei prietene cu care am fost si am terminat acum 6 luni o relație ( concubinaj ), nea deschis proces de evacuare din casa unde este proprietar reclamantul,eu numai am nici o.treaba cu fosta prietena (pârâta) de 6 luni si eu nu am buletinul la acea adresă, proprietatea fiind in iasi,eu am buletin de București.
Fosta prietenă (parata) ma anuntat ca sora ei( reclamantul) a deschis proces incluzând mă si pe mine că pârât;
Va rog frumos ,spuneți-mi ce trebuie sa fac eu mai exact,eu in vad de treaba mea de 6 luni in București, trebuie sa contest ceva in proces?
Va rog din suflet,sa ma ajutați cu un răspuns .

Scz de deranj!
Șoferul microbuzului scolar sia dat demisia din motive personale,mai beneficiază de preaviz, dacă în contractul cadru al.lui nu specifica preavizul?