avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sora (reclamantul) fostei prietene cu care am fost si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sora (reclamantul) fostei prietene cu care am fost si am terminat ...

Sora (reclamantul) fostei prietene cu care am fost si am terminat acum 6 luni o relație ( concubinaj ), nea deschis proces de evacuare din casa unde este proprietar reclamantul,eu numai am nici o.treaba cu fosta prietena (pârâta) de 6 luni si eu nu am buletinul la acea adresă, proprietatea fiind in iasi,eu am buletin de București.
Fosta prietenă (parata) ma anuntat ca sora ei( reclamantul) a deschis proces incluzând mă si pe mine că pârât;
Va rog frumos ,spuneți-mi ce trebuie sa fac eu mai exact,eu in vad de treaba mea de 6 luni in București, trebuie sa contest ceva in proces?
Va rog din suflet,sa ma ajutați cu un răspuns .

Scz de deranj!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:24, 18 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Invocați excepția lipsei calității procesuale pasive și excepția lipsei de interes.
Mulțumesc de răspuns dl.Albu,dar cum se face asta? E un fel de contestație sau ce trebuie sa fac mai exact.?

Adrian ALBU a scris:

Invocați excepția lipsei calității procesuale pasive și excepția lipsei de interes.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste excepții se invocă prin întâmpinare.
Sănătate multă dl.Albu

Adrian ALBU a scris:

Domnu avocat,am omis sa va spun, ca reclamanta a trimis 2 plicuri sau 2 xhemari in judecata,una ptr mine ,una ptr fosta prietena,dar doar fosta prietena a semnat ptr plicul ei,plicul meu a fost întors înapoi, ptr ca nu a dorit sa semneze ptr el,in consecință, tot trebuie sa ma prezint in acest proces?

Roberto78 a scris:

Sănătate multă dl.Albu

Adrian ALBU a scris:

Alte discuții în legătură

Excepția lipsei calității procesuale pasive bcfbmv bcfbmv Bună ziua, dacă reclamantul a introdus acțiune în instanță și a chemat pârâta-societatea reprezentată de un administrator (ce nu mai este ... (vezi toată discuția)
Informaţie GHEORGHIAN GHEORGHIAN Doresc să aflu mai pe înţeles ce înseamnă : admite/ respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active/ pasive a reclamantului/ părâtului la o ... (vezi toată discuția)
Actiune in evacuare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la o actiune in evacuare. Mai exact: In urma cu aproape 7 ani, eram in maternitate si nascusem o fetita. ... (vezi toată discuția)