avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Turcita

Activitate Turcita

Bună dimineața! Vreau sa bag divorț și mă interesează dacă pot să merg eu personal la tribunal sa depun eu actele
Chemat în judecată în calitate de debitor,atât scrie
Am un dosar din 2020 și acum mă cheamă iar în tribunal pe data de 19 mai
Buna seara! Soțul meu are o executare silita din 2020 ,el de atunci plătește cu ordin de plata la banca in contul executorului judecătoresc.Acum a primit o citație ptr luna mai, tot de la aceiași firma de recuperări creanțe.Intrebarea este,de ce îl cheamă iar în instanță?
nu suntem divorțați ,așa suntem trecuți în act coproprietar 1/2 din locuință și nepotul 1/2 din teren

gi-jane2 a scris:

Fără partaj, nu va poate scoate casa la licitatie.
Incercati sa platiti o suma mai mare.

Da,e doar datoria soțului,credit de nevoi personale.
am uitat sa precizez că și eu sunt coproprietar la această locuință și un nepot coproprietar la curte
Buna seara! Soțul meu a primit o somație de plată în valoare de 13800(plata integrala a datoriei),daca nu plătește ne va scoate casa in care locuim la vânzare menționez faptul că această casă am primit -o de la socrii cu act de donație cu abitație viageră și socrii mei sunt in viața.Ne poate scoate executorul casa la vânzare?
Bună dimineață! Nu am înțeles ce mi-ați spus, dacă vreți sa îmi explicați. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Salariul l-ati primit?

Angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.

Bună ziua! Pot fi convocata disciplinar de către un fost angajator? Menționez ca am semnat decizia de încheiate a contractului de munca din data de 7.02 pe data de 10.02 și tot atunci a fost scrisa și scrisoarea de convocare disciplinară pe care am primit-o azi 15 02 prin posta