avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Maryyyy121212

Activitate Maryyyy121212

Mulțumesc frumos!Asta ar fi o varianta propusa de noi....el cu siguranță nu este de acord.Doreste sa devina proprietar pe absolut tot,susține ca dorește sa facă îmbunătățiri și nu are încredere ca după moartea mamei care are 60 de ani ,eu ii voi ceda și partea mea.Eu chiar intenționez sa ii cedez însă nu cat este mama în viață.
Testamentul se întocmește la notar?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
El alta casa nu are...locuiește acolo împreună cu soția și copiii de aproximativ 15 ani.Acum însă nu se mai mulțumește asa,dorește acte pe absolut tot ce este acolo.Aici este de fapt problema.Multumesc pt timpul acordat.
El și soția lui deja s au interesat,au mers la notar și pretind ca vor fi proprietari dacă ii cedam lor tot,după moartea mamei.Deci este cât se poate de fals.Indiferent de ce act se întocmește, ei devin proprietari imediat.Multumesc frumos!Dacă ar face testament tot așa ar fi el proprietar imediat?
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns.Casa este a părinților, bănuiesc ca ar trebui făcută succesiune prima data.El dorește ca atat eu cât și mama mea să îi cedam lui tot.Ca să fie liniște noi ii cedam partea noastră însă eu as vrea ca atat timp cât mama este în viata actele să fie tot pe numele ei
Dacă ar face acte de donație tot el ar fi proprietar imediat sau după decesul mamei care este încă tânără.
Bună ziua.Se da următoarea situație.Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit.Acum fratele meu o tot constrânge pe mama să îi facă acte pe casă. Mama ar dori să îi facă,pentru ca altfel nu mai are viață bună cu el acolo în casă. Precizez ca fratele locuiește în casa părinților mei .Întrebarea mea este ce acte ar putea mama mea sa ii faca astfel încât sa rămână în continuare pe numele ei atata timp cât este în viață, să le poată ataca în cazul în nu si îndeplinesc îndatoririle.Va mulțumesc și ma scuzați dacă n am stiut să prezint foarte clar situația.
Bună ziua.As avea o întrebare.Pe perioada sarcinii am fost coasigurata soțului meu.Acum el are contractul suspendat pe o perioadă iar eu urmează sa nasc.Cum pot beneficia de gratuitate în spital? Gravidele sunt automat asigurate sau trebuie să fac ceva anume?Vă mulțumesc!
Bună ziua.Se da următoarea situație. Sunt elevă la o postliceala privata,cursuri de zi,anul 2.Am varsta de 35 de ani.Următoarele zile urmează sa nasc asa că m ar interesa dacă pot beneficia de ccc. Cineva mi a spus cum ca anul școlar se considera ca fiind din 9 luni,așadar eu n as avea pana în acest moment 12 luni frecventate chiar dacă sunt în anul 2.Astept un răspuns,mulțumesc frumos.
Cursurile sunt la zi.Dar ma gândesc ca am 35 de ani și citisem pe undeva cum ca nu m as încadra la vârstă. Știți ceva despre asta?

Cornel Vasile a scris:

Numai daca cursurile sunt la zi.

Buna ziua.Sunt eleva la o școală postliceala privata și am varsta de 35 de ani.In cazul în care as rămâne însărcinată beneficiez de ccc?Mulțumesc.