Buna ziua! administratorul blocului unde locuiesc repartizeaza salariul la nr. de persoane care locuiesc in fiecare apartament. Eu stiam ca se plateste / suprafata apartamentului sau ceva de genul. Este corect calculul ? Multumesc
Buna ziua! As dori sa deschid activitate tip clatitarie, gogoserie, ambulant (pe evenimente, targuri) , se poate incadra in codurile CAEN 5610 si 1071? este necesar si un cod caen pentru vanzari ambulant? As dori sa aplic in cadrul proiectului Student Innotech si acestea ar fi eligibile. Multumesc!
Buna ziua! Doresc sa acesez programul Innotech Student(fiind la master) cod CAEN eligibil 4399, inchirierea utilajelor si echipamentelor de constructii, cu operator. Am o nelamurire :
Daca achizitionez un generator de curent si il inchiriez cu operator, se incadreaza in acest cod caen sau intra in alta clasa?
Buna ziua! am o nelamurire. As dori sa stiu, pe cod CAEN 4399 , inchirierea utilajelor de contructii, cu operator.
Daca achizitionez un generator de curent si il inchiriez cu operator, se incadreaza in acest cod caen sau intra in alta clasa? Multumesc!