avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ADMINISTRATOR BLOC CALCUL SALARIU / PERSOANE E CORECT?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ADMINISTRATOR BLOC CALCUL SALARIU / PERSOANE E CORECT?

Buna ziua! administratorul blocului unde locuiesc repartizeaza salariul la nr. de persoane care locuiesc in fiecare apartament. Eu stiam ca se plateste / suprafata apartamentului sau ceva de genul. Este corect calculul ? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
annval24, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:44, 23 Iunie 2022
Știați bine, o fi administrator pe rit vechi. :)
Bun, multumesc frumos pt raspuns!
Calculul costurilor lunare de intretinere se realizeaza conform disp L nr 196/2018iar c/v indemnizatii,salarii se repartizeaza functie de suprafata bun imobil
Pentru remediere situatie,sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor comune la as.de proprietari noane noane Am un apartament in care nu locuieste nimeni ,si lunar apar cu cheltuieli la asociatie pentru lift,lumina pe scara,curatenie si culmea sumele sunt egale pentru ... (vezi toată discuția)
Buna! un administrator de bloc primeste bani si pe cate persoane ... idkname55 idkname55 Buna! Un administrator de bloc primeste bani si pe cate persoane sunt intr-un apartament? De ex daca sunt 2 persoane iar dupa se mai muta o persoana in ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial - repartizarea cheltuielilor la asociatia de proprietari stela79 stela79 Buna ziua, daca detin spatiu comercial la parterul unui bloc de locatari, am intrare total separata de intrarea locatarilor, beneficiez doar de apa potabila ... (vezi toată discuția)