avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate C0sm31n

Activitate C0sm31n

bună ziua, am și eu o întrebare. Dacă mă poate ajuta cineva cu spețe asemănătoare. În iulie 2023 am fost oprit de poliție în sectorul 2 și în urma testului antidrog am ieșit pozitiv la două substanțe ( cocaina și canabis ), am fost dus la inml un mi s-au recoltat probe biologice și mi s-a făcut de către doamna doctor un test în urma căruia a zis ca nu ma aflu sub influența.
In februarie 2024 am fost la inml și am platit analizele. Am luat chitanța și am trimis-o la polițist. Până în momentul de față nu am fost nici sunat nici citat, în nici un fel chemat. Nu am nici o citați, nici un număr de dosar absolut nimic.
Azi am depus o cere la udriste, deoarece evenimentul s-a întâmpla în sectorul 2 să văd în ce stadiu e situația sau ce pot face.
Mă interesează să știu ce asi putea face să îmi optim permisul mai repede, măcar să mi-l dea până la finalizarea cazului. Din ce am înțeles dacă în 6 luni nu te trimit în judecată poți solicita clasarea sau amânarea dosarului. Ce variante asi avea. Sau daca nu cum pot grăbi procedura.
Vă mulțumesc anticipat

C0sm31n a scris:

O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu suspendare)

Buna ziua.
Am o problema. Asi avea nevoie de un avocat peentru o problema de drept penal, am primit o condamnare cu suspendare in 2012 de 2 ani suspendare si inca 2 de incercare, pentru frauda si grup infractional in 2015 in timpul suspendari, mi sa mai deschis un dosar care momentan se judecat pentru inselaciune, in momentul de fata tin sa precizez ca sunt reabilitat de la prima pedeapsa si am cazierul curat, este posibil sa imi contopeasca pedeapsa veche cu ce se va intampla in procesul de acuma? Mentionez ca si in primul dosar am avut inselaciune. Asi dori sa consul un avocat pe drept penal care a mai avut dosare de genul( faptele ar fi frauda informatica si inselaciune )
Va multumesc
O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu suspendare)