avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu suspendare) ...

O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu suspendare)
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 14:15, 22 Martie 2022

C0sm31n a scris:

O alta fapta in timpul probatiuni.( condamndare cu suspendare)

Buna ziua.
Am o problema. Asi avea nevoie de un avocat peentru o problema de drept penal, am primit o condamnare cu suspendare in 2012 de 2 ani suspendare si inca 2 de incercare, pentru frauda si grup infractional in 2015 in timpul suspendari, mi sa mai deschis un dosar care momentan se judecat pentru inselaciune, in momentul de fata tin sa precizez ca sunt reabilitat de la prima pedeapsa si am cazierul curat, este posibil sa imi contopeasca pedeapsa veche cu ce se va intampla in procesul de acuma? Mentionez ca si in primul dosar am avut inselaciune. Asi dori sa consul un avocat pe drept penal care a mai avut dosare de genul( faptele ar fi frauda informatica si inselaciune )
Va multumesc
Buna ziua!
Ar trebui studiat dosarul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infracþiuni privind comerþul electronic (legea nr. 365/2002) k1dSk k1dSk Sunt implicat intr-un caz penal. Capete de acuzare : Complicitate la inselaciune Constituit un grup infractional organizat Efectuarea de operatiuni ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept...? sorynel_80 sorynel_80 Buna tuturor si am o nelamurire care nu ma lasa sa mai dorm noptile...in 2008 am avut un accident rutier cu daune materiale de care m-am achitat si parasirea ... (vezi toată discuția)
Pot lua 2 suspendari ... stiu ca e o iluzie ... da as vrea sa visez in continuare . mr_tattoo mr_tattoo AM o suspendare de 1 an pentru inselaciune in forma continuata , fals sub semnatura privata , fals in inscrisuri oficiale . In termenul de incercare am comis o ... (vezi toată discuția)