avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate sertyuio

Activitate sertyuio

Buna ziua

Am si eu un proces civil la judecatoria Buftea si as dori sa stiu daca o sa se tina, deoarece nu am primit nici o veste ca s-ar amana. Daca nu primesc nici o veste ca se amana, inseamna ca trebuie sa ma duc la sala de judecata luni?

Plus, as vrea sa stiu daca paratul poate sa nu se prezinte si sa se amane din nou, deoarece prima data s a amanat, ca el nu era pregatit si nu luase la cunostiinta, desi a fost in sala)
Buna ziua!

AM deschis si eu un proces civil cuiva si as vrea sa stiu daca avocatul paratului are acces la probele mele depuse cu dovezi inregistrate pe CD! Si as dori sa stiu daca conteaza ce am scris pe invelisul CD-urilor, deoarece am scris numele gresit. Sau se poate corecta/explica in instanta?
Buna ziua!
As dori si eu sa stiu ce ar trebui sa fac in cazul unui vecin ce isi lasa cainele pe strada (este un caine agresiv care a muscat pe cineva din familia mea deja). Am dreptul daca acest caine ma ataca pe strada sa il omor in legitima aparare? Dupa cum am mai mentionat, acest caine aproape ca a smuls unei persoane din familia mea un deget, iar proprietarul se uita ca un idiot cand acest lucru se intampla, deoarece ii era frica de caine (si a confirmat in trecut ca dreseaza cainele sa fie rau si sa muste).
Din pacate, persoana din familia me anu a depus plangere (si nu stiu daca ar fi putut sa depuna plagere deoarece acest lucru s-a intamplat pe terenul vecinului posesor al cainelui violent, cainele a sarit de sub masa si a muscat)