avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am deschis si eu un proces civil cuiva si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am deschis si eu un proces civil cuiva si as vrea ...

Buna ziua!

AM deschis si eu un proces civil cuiva si as vrea sa stiu daca avocatul paratului are acces la probele mele depuse cu dovezi inregistrate pe CD! Si as dori sa stiu daca conteaza ce am scris pe invelisul CD-urilor, deoarece am scris numele gresit. Sau se poate corecta/explica in instanta?
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
sertyuio, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul desemnat are acces la tot dosarul.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are importanta pprea mare faptul ca ați scris greșit pe CD.Important este sa fie admisa proba respectiva nu contează sltceva.Daca vreți la primul termen de judecata puteți preciza judecătorului acest aspect..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada cheltuielilor de judecata courvoisier courvoisier Am avut in dosar contractul incheiat cu expertul parte. Am cerut cheltuielile de judecata, prin avocat, dar OP-urile de achitare a sumei din contract nu au ... (vezi toată discuția)
Dreptul la un proces echitabil reflexleg reflexleg Vreau sa expun o situatie: Pe un calculator se efectueaza o perchezitie informatica datele colectate sunt trimise de catre parchet partii vatamate care le ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un sfat cum as putea gasi un avocat bun pentru ... p649 p649 As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat bun pentru o cauza civila in care ma lovesc de niste martori mincinosi? Cauza este pe rolul unei ... (vezi toată discuția)