avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate AM123678

Activitate AM123678

Cum pot scoate un duplicat la certificatul de înmatriculare?
Mașina mi-a fost vândută cu semnătura falsa de sotie! Am plângere penală făcută! Am fost la serviciul.de înmatriculări unde mașina figurează încă pe mine! Însă ea a dat și certificatul fiscal! Cum as putea sa scot duplicației la CIV și certificat de înmatriculare fără să le declar pierdute sau furate ( pe scurt sa nu fac fals în declarații)?
Buna ziua! Eu și soția suntem in divorț, nu avem copii insa avem un credit de nevoi personale unde eu sunt plătitor și ea coplatitor! Ea refuza să plătească jumătate din credit! Ce as putea face până la partaj să plătească jumătate din suma? Ce se întâmplă dacă incepmsq refuz și eu să plătesc ?
Cred că s-a rezolvat! Am scos de la finanțe o copie la certificatul de vânzare-cumparare încheiat cu datele mele că și vânzător către altă persoană însă nu este semnătura mea, am fost și am depus și o plângere la poliție în situația de față. Am înțeles că persoana care a semnat intra la fals și uz de fals sub semnătură privată! În situația actuală poate sa i se anuleze contractul de vânzare&cumpărare făcut?
Buna ziua! Soția mea a vândut o mașină fără consimțământul meu avand actele mașinii în original ,înmatriculată pe numele meu, cumpărată în timpul căsătoriei! Mașina se afla încă în posesia mea! Eu am făcut un contract de vânzare cumpărare către altcineva! Și am predat mașina către acea persoana cu numere și cheie+ actele care le-am mai avut ( duplicatul CIV). Ce pot face pentru a anula vânzarea ei având în vedere că eu nu mi-am dat consimțământul?? Este vreo cale legală prin care pot trage la răspundere că ea a scos de la finanțe certificat fiscal pe numele meu fara împuternicire de la mine?