avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot scoate un duplicat la certificatul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot scoate un duplicat la certificatul de înmatriculare? ...

Cum pot scoate un duplicat la certificatul de înmatriculare?
Mașina mi-a fost vândută cu semnătura falsa de sotie! Am plângere penală făcută! Am fost la serviciul.de înmatriculări unde mașina figurează încă pe mine! Însă ea a dat și certificatul fiscal! Cum as putea sa scot duplicației la CIV și certificat de înmatriculare fără să le declar pierdute sau furate ( pe scurt sa nu fac fals în declarații)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:05, 21 August 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate un duplicat civ al masinii cumparata de la un nene care nu mi-a dat-o? betylina betylina Buna ziua,sunt noua pe aici nu stiu la cine sa apelez si nici daca am nimerit bine intrand pe acest topic,dar va rog mult sa ma ajutati. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! soția mea a vândut o mașină fără consimțământul ... AM123678 AM123678 Buna ziua! Soția mea a vândut o mașină fără consimțământul meu avand actele mașinii în original ,înmatriculată pe numele meu, cumpărată în ... (vezi toată discuția)