avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate RobertPana

Activitate RobertPana

Va rog să mă sfatuiti cu următoarea problema.
Am ieșit din Profi, m-am oprit sa fumez o țigară in fata poliției care vorbea cu alți băieți. Agenda respectiva m-a întrebat ce treabă am acolo, am răspuns că fumez o țigară. S-a prezentat și a zis sa ii dau datele, motiv pentru care am întrebat de ce, iar ea repeta in mod constant că refuz sa dau datele și că de ce sunt recalcitrant. Clar, motiv sa fiu dus la secție. Nu am refuzat legitimarea, am repetat pentru ce motiv. A invocat o lege, iar dumneaiei a zis sa ii zic numele, eu am răspuns cu data nașterii, urmat de nume. A început să îmi zica tinerețe fără bătrânețe, să mă trimită acasă, iar apoi sa îmi vorbească în rusă. I-am zis că semnez procesul verbal și să o urmez la mașină, am urmat-o, iar la mașină a zis că nu are procesele verbale cu ea să mă duc la secție, și am refuzat. A zis că o să îmi vina acasă, iar după 30 de minute a venit după mine in sala de jocuri și mi-a dat amenda pentru refuzul de legitimare. Am semnat procesul și am trecut mențiuni că nu am refuzat și că agentul constatator a făcut abuz.
Dumneaiei avea camera pornită din câte am văzut.
Discuția este prezentata în mare, a încercat să mă intimiteze, repetând de ce sunt agresiv și că refuz legitimarea. Pur și simplu fumam o țigară in fata magazinului și mă uitam la ei. Nu a fost agresiv, nu am refuzat legitimarea.

Mențiunile amenzii sunt: Eu, am răspuns la întrebarea cum mă cheamă cu data nașterii.

Repet, am dat data nașterii, apoi numele. Nu am refuzat, nu am fost agresiv.

Doresc să merg mai departe pentru anularea amenzii și sancționarea agentului, care bineînțeles m-a luat la mișto că sunt frumos și că ne întâlnim.
Revin cu edit, acum se pare că și-a pus și persoanele cunoscute sa ofere recenzii negative societății mele.


RobertPana a scris:

Buna seara, un administrator de Grup, a postat informatii defăimătoare despre firma mea, ce mă sfatuiti sa fac in acest sens? Am muncit 5 ani de zile la ea și nu accept astfel de lucruri, mai mult de atât îmi afectează și imaginea.

Buna seara, un administrator de Grup, a postat informatii defăimătoare despre firma mea, ce mă sfatuiti sa fac in acest sens? Am muncit 5 ani de zile la ea și nu accept astfel de lucruri, mai mult de atât îmi afectează și imaginea.