avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Câmp de flori

Activitate Câmp de flori

Am cumparat o casa, dar fostul proprietar detine si un teren alaturat ,Conducta de apa trece prin acel teren si ajunge la mine.Acum doreste sa se racordeze la conducta de apa si are nevoie de acceptul meu.
Întrebarea mea este ce probleme as putea avea in urma racordarii.
promisiunea/antecontractul

vă rog să-mi spuneți cum se calculează comisionul unei tranzacții imobiliare: după prețul stipulat în contractul de înțelegere amiabilă între părți sau după prețul final din contractul de vânzare
Pot deschide un PFA la 16 ani? Ce alte optiuni am? Vreau sa dechid o firma pentru vanzare produse hand-made
Buna ziua,
Mă puteți ajuta, vă rog, cu niște informații despre următoarea problemă: am 17 ani și, de curând, am aflat ca părinții mei sunt divorțati, eu fiindu-i încredințat mame.
Are o situație financiară foarte bună de care noi nu am știu: case, firmă. Imi plătește pensie alimentară, dar vreau să știu cum să procedez și unde mă pot adresa pentru mărirea pensiei?

Oare am nevoie de dovezi concrete care să susțină ceea ce spun sau se poate afla legal?

Mulțumesc.
Am 17 ani jumate, vreau sa stiu daca pot beneficia de o pensie alimentara mai mare, avand in vedere ca am aflat ca tata are o firma pe langa ca este pensionar. Am aflat de la cineva care il cunoastea pe tata de ceva timp dar in prezent nu mai vorbesc ca acesta are o firma. Eu nu am stiut asta. Ce pot face, de ce dovezi am nevoie si cum ma pot interesa daca chiar este adevarat?
Din 2015 sunt căsătorită legal, in România, cu un algerian.In ziua căsătoriei acesta a trebuit sa plece pt ca i expira viza.De atunci nu s a mai întors, nu am consumat căsătoria .Cum pot divorta dacă nu pot da de el?