avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate Marcus592

Activitate Marcus592

Bună ziua! Anul trecut mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru un fals-pozitiv THC. Recent am primit rezultatul negativ și hotărârea judecătorească de a-mi clasa dosarul.
V-ați confruntat cu această situație în instanță? Aș dori să dau statul în judecată pentru cele 7 luni cât am avut permisul suspendat plus analizele pe care mi le-am plătit eu, dacă sunt șanse mari de câștig. Mulțumesc
Bună ziua!
În urmă cu 6 luni mi-a fost luat permisul pentru rezultat pozitiv de THC la drug test.
Am fost ieri să-mi plătesc analizele de toxicologie la IML, care m-au costat 252 lei. Am urmărit la ei pe site tarifele, iar prețul pe care l-am plătit coincide cu un test immunoassay. Din câte am înțeles, acest test este doar pentru urină.
M-aș putea baza că rezultatul este negativ pentru simplul fapt că nu a mai fost nevoie să-mi facă și test la sânge?(din câte am înțeles acesta este mult mai scump și se face ca o ultimă confirmare)
Bună ziua! Aș dori să reziliez un contract care se află în valabilitate încă un an cu Orange. La abonament am luat și un telefon în rate.
Am făcut cerere de reziliere în aplicație, iar după vreo săptămână mă sună un reprezentant Orange care-mi spune că trebuie să plătesc o taxă de reziliere de 120 euro pe lângă ratele acelea, pe motiv că aș fi luat telefonul.
În contractul încheiat cu ei specifică faptul că nu se impune vreo taxă de reziliere. Cum ar trebui să procedez pentru a plăti doar ratele rămase integral?
Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru THC de către poliția rutieră. Am fost condus la spital pentru a-mi lua probe biologice iar polițistul mi-a spus că ar dura ~un an până primesc rezultatele, iar dacă le vreau mai repede să le plătesc eu.
Știind că rezultatul aparatului e fals pozitiv, deoarece nu am consumat de minim 3 luni THC, aș dori să le plătesc din banii mei pentru a recupera permisul cât mai repede.
Întrebarea este, cum procedez să le plătesc? Întâmplarea a avut loc în Arad iar probele au fost trimise la IML Timișoara. Acasă nu am primit vreo citație, niciun telefon de la poliție.