avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru THC ...

Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru THC de către poliția rutieră. Am fost condus la spital pentru a-mi lua probe biologice iar polițistul mi-a spus că ar dura ~un an până primesc rezultatele, iar dacă le vreau mai repede să le plătesc eu.
Știind că rezultatul aparatului e fals pozitiv, deoarece nu am consumat de minim 3 luni THC, aș dori să le plătesc din banii mei pentru a recupera permisul cât mai repede.
Întrebarea este, cum procedez să le plătesc? Întâmplarea a avut loc în Arad iar probele au fost trimise la IML Timișoara. Acasă nu am primit vreo citație, niciun telefon de la poliție.
Trebuie sa solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice. Vi se emite o ordonanta in acest sens si cand sunt gata analizele, mergeti si platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus sub influenta substantelor interzise buna ziua in urma ... Stefan Nechifor Stefan Nechifor Condus sub influenta substantelor interzise Buna Ziua in urma cu 3luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest rezultatul 0 Dupa acest test ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 ... Costel88 Costel88 Buna ziua,am calcat pe bec si am avut alcol in etilotest 0.55 si am fost dus la recoltarea probelor biologice. Ar fi bine sa imi pun un avocat sau sa astept ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ... Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. ... (vezi toată discuția)