avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Orange

Bună ziua! Aș dori să reziliez un contract care se află în valabilitate încă un an cu Orange. La abonament am luat și un telefon în rate.
Am făcut cerere de reziliere în aplicație, iar după vreo săptămână mă sună un reprezentant Orange care-mi spune că trebuie să plătesc o taxă de reziliere de 120 euro pe lângă ratele acelea, pe motiv că aș fi luat telefonul.
În contractul încheiat cu ei specifică faptul că nu se impune vreo taxă de reziliere. Cum ar trebui să procedez pentru a plăti doar ratele rămase integral?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:37, 2 Septembrie 2022
Initial achitati restul c/v telefonului si ulterior solutionati rezilerea abonamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati in cazul in care nu am achitat factura orange? Andubeatbox Andubeatbox Buna ziua lume! Acum un an am facut un abonament de 8 euro, acum vreo 3luni am facut inca unul de 20 euro... nu am mai platit factura orange de doua luni din ... (vezi toată discuția)
Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010 telefonie mobila popmircea81 popmircea81 Va salut Saptamana trecuta am luat prin cesiune un abonament de la Orange. Este vorba de un abonament de 5euro, cu contract pe 2 ani care urma sa expire in ... (vezi toată discuția)