Bună,
Sunt profesoara pentru învățământul preșcolar la o gradinita de stat iar din data de 1 august 2022 am intrat în concediu prenatal. În data de 30 septembrie am născut și am fost în concediu post natal pana în 7 Decembrie 2022 pe urma am intrat în concediu creștere copil pentru 2 ani de zile. Întrebarea mea este: pot beneficia de vouchere de vacanta și pe această perioadă?
Menționez ca în perioada 2018-2020 am fost în concediu de creștere pentru primul copil și atunci am beneficiat de vouchere pe întreaga perioada.
Mulțumesc anticipat pentru clarificări!
Buna ziua,
Sunt profesoara la invatamant prescolar la stat si am intrat in concediu de maternitate (prenatal) si am ramas cu aproximativ 20 de zile de concediu de odihna. Intrebarea mea este ce se intampla cu zilele de concediu de odihna pe care nu le pot lua? Acestea se pierd, pot fi platite sau pot fi raportate pentru anul in care ma voi intoarce din concediu de crestere copil?
Multumesc!
Buna,
am constatat ca a fost gresit calculata indemnizatia de crestere copil acordata pe perioada Noiembrie 2018- Noembrie 2020. As mai putea recupera acei bani?
Daca da, prin ce metode?
Multumesc!