avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, am constatat ca a fost gresit calculat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, am constatat ca a fost gresit calculat indemnizatia de ...

Buna,
am constatat ca a fost gresit calculata indemnizatia de crestere copil acordata pe perioada Noiembrie 2018- Noembrie 2020. As mai putea recupera acei bani?
Daca da, prin ce metode?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
Milascon, utilizator
Cel mai recent răspuns: Milascon , utilizator 10:07, 3 August 2022
Doar prin decizie judecătorească, dacă judecătorul constata că aveți dreptate. Trebuie și judecătorul să fie de acord cu dvs.

Puteți încerca și o rezolvare amiabilă printr-o petiție.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
Dapix, utilizator
2018 / ianuarie - iulie 2019 ???? ... a intervenit prescriptia
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizație creștere copil Roro13 Roro13 Bună ziua, cum se calculeaza indemnizația de creștere copil daca de la 1 ianuarie 2020 imi dau demisia? Sunt insarcinata in 2 luni, în iunie 2020 urmează ... (vezi toată discuția)