avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate hex_xeh

Activitate hex_xeh

Răspuns la discuția Videointerfon la bloc
Buna ziua. Am gasit raspunsul. Potrivit art.
2 alin. 2 lit. c) din Regulamentul (UE) 2016/679, acest act normativ european
nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de către o
persoană fizică în cadrul unei activități exclusiv personale sau domestice.

Ca urmare, o sonerie nu se supune regulamentului. Multumesc
Discuție Retur online
Buna ziua. Am comandat un produs online si doresc sa il returnez. Stiu ca il pot returna in 14 zile insa stiam ca vanzatorul va plati transportul produselor in cazul unui retur. Totusi in Politica De Retur de pe site este mentionat faptul ca eu voi achita transportul, acesta fiind 250 RON. Cand a venit coletul transportul a fost 80 RON. Vanzatorul stabileste politica de retur sau este o legislatie ce asigura asta? Multumesc
Buna ziua! Pentru situatia in care as dori sa lansez o petitie la nivel public pentru a impiedica o situatie pe care o consider nedreptate din partea statului roman ce pasi ar trebui sa urmez? As dori sa ma adresez situatiei in care un barbat din iasi nu a primit recompensa in urma descoperirii unui obiect ce tine de patrimoniul national. Acesta a fost anchetat si are dosar penal, in loc sa fie recompensat de statul roman.

Va pot atasa aici un link [ link extern ] /
Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez faptul ca inregistrarile nu pot fi pastrate mai mult de 3 ore, deci nu stiu daca se incadreaza in categoria de camera de supraveghere. Motivul pentru care doresc sa o instalez este impotriva vandalismului si pentru a fi anuntata daca cineva este la usa in lipsa mea. Ati putea sa ma ajutati cu detalii in privinta drepturilor GDPR? Din moment ce imaginile nu vor fi folosite, ci ar fi mai mult un vizor de la distanta. Multumesc.

Atasez si link-ul dispozitivului [ link extern ]