avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur online

Buna ziua. Am comandat un produs online si doresc sa il returnez. Stiu ca il pot returna in 14 zile insa stiam ca vanzatorul va plati transportul produselor in cazul unui retur. Totusi in Politica De Retur de pe site este mentionat faptul ca eu voi achita transportul, acesta fiind 250 RON. Cand a venit coletul transportul a fost 80 RON. Vanzatorul stabileste politica de retur sau este o legislatie ce asigura asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lazaeugen , utilizator 19:19, 17 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Aveti posibilitatea sa returnati produsul in termen de 14 zile indiferent de motiv,dar nu sunt obligati sa va plateasca transportul returului.De regula este afisat pe site conditiile returului.
Buna seara,multumesc.Sunt depuse toate adeverintele dar nu au fost luate in calcul veniturile suplimentare reprezentand ore supl.,prime,etc.,Presupun ca doar prin instanta,cum am citit pe aici.O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Comanda online incompleta Ronita Ronita Buna ziua, am comandat online 4 furtune de vacuum pentru masina. Pe site scria ca au o lungime de 2m. Am fost sunat ca sunt disponibile doar 3 bucati (6m). Am ... (vezi toată discuția)
Comisioane retur alandala1 alandala1 Buna ziua, Am comandat online o pereche de cizme pe care doresc sa o returnez intrucat marimea nu este corecta. Comanda a fost plasata pe data de 23 ... (vezi toată discuția)