avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate 1nicoleta2

Activitate 1nicoleta2

Buna ziua,
Sunt divorțata de 9 ani, am 2 copii, de 9 si 18 ani. N am intentat inca acțiune de judecată pentru pensie alimentară, dar sunt pe cale să o fac.
Ma puteti ajuta cu ceva informatii, va rog?
Multumesc frumos
Multumesc mult

Dapix a scris:

Mergeți la notarul care este cel mai apropiat de casa tatălui, și faceți cererea de dezbatere a succesiunii.

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura fiica. Nu am facut succesiunea pentru mostenire. Este posibil sa fi pierdut dreptul de a o face in viitorul apropiat? Este posibil sa fi fost facuta succesiunea de fratii lui, nepotii sau rudele de gradul 2? Si daca da, cum as putea sa reintru in drepturile legale?
Multumesc frumos
O zi buna.
Buna ziua,
Suntem 5 frati, dar cu nume de familie diferite. In sensul ca numele meu de familie corespunde cu cel al parintilor mei, ceilalti frati avand numele de familie al bunicului nostru patern.
A existat incercarea de a cauta actele de identitate in arhiva primariei insa este foarte dificil din cauza faptului ca ar trebui gasite acte de aproximativ 100 de ani in urma. Se pare ca nu pot fi gasite acte doveditoare ca suntem frati legal.
Intrebare mea ar fi: in cazul unei mosteniri, cum se procedeaza? Mentionez ca am 70 de ani.
Multumesc frumos
O zi buna.
Buna seara
Daca m am casatorit in piatra neamt, pot divorta la notar in alt oras din tara?
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa divortez, dupa o casatorie de scurta durata, realizata in Romania. Momentan, ne aflam in strainatate. Care este cea mai scurta cale pentru a realiza divortul? Sotul meu nu este de acord si nu avem copii sau bunuri in comun.
Multumesc!