avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura fiica. Nu ...

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura fiica. Nu am facut succesiunea pentru mostenire. Este posibil sa fi pierdut dreptul de a o face in viitorul apropiat? Este posibil sa fi fost facuta succesiunea de fratii lui, nepotii sau rudele de gradul 2? Si daca da, cum as putea sa reintru in drepturile legale?
Multumesc frumos
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: 1nicoleta2 , utilizator 14:39, 5 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la notarul care este cel mai apropiat de casa tatălui, și faceți cererea de dezbatere a succesiunii.
Multumesc mult

Dapix a scris:

Mergeți la notarul care este cel mai apropiat de casa tatălui, și faceți cererea de dezbatere a succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire intocmita ilegal catalin.sm catalin.sm Bunaziua, Situația este in felul următor, tatăl meu a avut un var care a decedat in 2023 (părinti lor fiind frați) care deținea 2 apartamanente in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.doresc sa va intreb legat de succesiune.mama mea a ... costel01 costel01 Buna ziua.Doresc sa va intreb legat de succesiune.Mama mea a decedat de curand si vrem sa facem succesiunea Mai am un frate ,,nepotul meu care este fiul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - mostenire, succesiune ela112 ela112 Parintii mei sunt divortati , bunica mea din partea tatalui a decedat , in urma ei a ramas un apartament , as dori sa stiu intru cu ceva drepturi de ... (vezi toată discuția)